Ja jak na razie wszystkie zostawiam na pamiątkę, widziałam super pomysł z magnesami na lodówkę ![]()
Bibs w tych czasach trochę kontrowersyjny, kilka lat temu był na nie szał.
My dostaliśmy ale duży rozmiar, raczej jeśli będę dawać to tylko do zdjęć ![]()
Masz rację , i my użyliśmy też właśnie tylko szybko do zdj i mała odrazu wypluła ![]()
![]()
![]()
Czego się nie robi dla ładnego zdjęcia ![]()
Macie jakieś fajne strony które wyślą smoczki do testowania ?
Najlepiej udzielaj się tutaj na forum co chwilę akurat są albo smoczki albo zestaw do rozszerzania diety naprawdę zestaey prezentowe są bardzo przydatne
Chyba nie ma takich stron, ja jedynie kupowałam jak była promocja.
U nas maluszek philipsem aventem strasznie się krztusił dopóki dobrze go nie zassał więc przestałam mu w ogóle dawać. I jak patrzyłam to rzeczywiście był z tych wszystkich które miałam najdłuższy
Nie słyszałam o żadnych niestety
Myślę że bardzo dużo osób byłoby zainteresowanych taką stroną
żeby przetestować zamiast kupować różne rodzaje bo nigdy nie wiadomo który podpasuje ![]()
Często smoczki są w gratisach przy zamówieniach, ale ja też dostałam kilka od położnej, w szkole rodzenia na dniach otwartych, w gratisie do zamówienia itd ale i tak upatrzyłam sobie smoczki prime przez odchyloną tarczkę i tamte co dostaliśmy synek użył niechętnie kilka razy i zostaliśmy przy smoczkach lovi
To ja od położnej to dostałam tylko łyżeczki hipp takie plastikowe
Ja też polecam smoczki z Lovi oraz Philips Avent. Za to największą zmorą był dla nas smoczek BIBS ten okrągły. Córka go non stop wypluwała, bo poprzez wykończenie tarczki smoczka strasznie odstawał i nie mogła go do konca zassać.
U nas jest tak , że mała ma tydzień i nie chce za bardzo smoczka , przed snem weźmie na chwilę to jedyny który przypasował to lovi prime. Smoczek z luu to odpadł odrazu bo za duży do buźki , philips avent wypluwała odrazu i jedynie właśnie ten lovi prime.
Strony nie znam ale teraz jest konkurs na instagramie
I często musisz szukać zawsze coś się znajdzie z konkursów na smoczki .
Ooo super ! Skorzystam ![]()
Ogromne gratulacje !
cos mnie ominelo bo nie wiedzialam ze juz urodzilas
jak dzidzia ? Jak sie czujesz ? ![]()
Ja na instagramie często widuję konkursy na smoczek , czesto Na gemini mają akcję smoczkową
Ogólnie spędziłam prawie tydzień w szpitalu, najpierw indukcja porodu finalnie zakończona nagłym cc. Później mieliśmy problem z podwyższonym crp , bilurbina i spadkiem masy ciała . Była naświetlana 24 godziny i jakoś udało się wyjść . Już coraz lepiej , dochodzę do siebie . Duże wsparcie męża bez niego nie dałabym rady . Problem z karmieniem piersią mam i dokarmiam mm. I baby blues czasem wjedzie ale jest lepiej w domu niż w szpitalu.
Wiadomo co w domu to w domu , czlowiek lepiej się czuję psychicznie bo bliskoch masz ma codzień w domu ale i swobodniej jest .