Smoczki lovi dla noworodków

Ja jak na razie wszystkie zostawiam na pamiątkę, widziałam super pomysł z magnesami na lodówkę :smiling_face:

1 polubienie

Bibs w tych czasach trochę kontrowersyjny, kilka lat temu był na nie szał. :face_with_peeking_eye: My dostaliśmy ale duży rozmiar, raczej jeśli będę dawać to tylko do zdjęć :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Masz rację , i my użyliśmy też właśnie tylko szybko do zdj i mała odrazu wypluła :joy::crazy_face::see_no_evil:

Czego się nie robi dla ładnego zdjęcia :face_with_peeking_eye:

Macie jakieś fajne strony które wyślą smoczki do testowania ?

Najlepiej udzielaj się tutaj na forum co chwilę akurat są albo smoczki albo zestaw do rozszerzania diety naprawdę zestaey prezentowe są bardzo przydatne

1 polubienie

Chyba nie ma takich stron, ja jedynie kupowałam jak była promocja.

U nas maluszek philipsem aventem strasznie się krztusił dopóki dobrze go nie zassał więc przestałam mu w ogóle dawać. I jak patrzyłam to rzeczywiście był z tych wszystkich które miałam najdłuższy

Nie słyszałam o żadnych niestety

1 polubienie

Myślę że bardzo dużo osób byłoby zainteresowanych taką stroną :face_with_hand_over_mouth: żeby przetestować zamiast kupować różne rodzaje bo nigdy nie wiadomo który podpasuje :face_with_hand_over_mouth:

Często smoczki są w gratisach przy zamówieniach, ale ja też dostałam kilka od położnej, w szkole rodzenia na dniach otwartych, w gratisie do zamówienia itd ale i tak upatrzyłam sobie smoczki prime przez odchyloną tarczkę i tamte co dostaliśmy synek użył niechętnie kilka razy i zostaliśmy przy smoczkach lovi

1 polubienie

To ja od położnej to dostałam tylko łyżeczki hipp takie plastikowe

Ja też polecam smoczki z Lovi oraz Philips Avent. Za to największą zmorą był dla nas smoczek BIBS ten okrągły. Córka go non stop wypluwała, bo poprzez wykończenie tarczki smoczka strasznie odstawał i nie mogła go do konca zassać.

U nas jest tak , że mała ma tydzień i nie chce za bardzo smoczka , przed snem weźmie na chwilę to jedyny który przypasował to lovi prime. Smoczek z luu to odpadł odrazu bo za duży do buźki , philips avent wypluwała odrazu i jedynie właśnie ten lovi prime.

Strony nie znam ale teraz jest konkurs na instagramie

I często musisz szukać zawsze coś się znajdzie z konkursów na smoczki .

1 polubienie

Ooo super ! Skorzystam :heart:

Ogromne gratulacje ! :heart: cos mnie ominelo bo nie wiedzialam ze juz urodzilas :heart: jak dzidzia ? Jak sie czujesz ? :heart:

Ja na instagramie często widuję konkursy na smoczek , czesto Na gemini mają akcję smoczkową

Ogólnie spędziłam prawie tydzień w szpitalu, najpierw indukcja porodu finalnie zakończona nagłym cc. Później mieliśmy problem z podwyższonym crp , bilurbina i spadkiem masy ciała . Była naświetlana 24 godziny i jakoś udało się wyjść . Już coraz lepiej , dochodzę do siebie . Duże wsparcie męża bez niego nie dałabym rady . Problem z karmieniem piersią mam i dokarmiam mm. I baby blues czasem wjedzie ale jest lepiej w domu niż w szpitalu.

Wiadomo co w domu to w domu , czlowiek lepiej się czuję psychicznie bo bliskoch masz ma codzień w domu ale i swobodniej jest .