Jestem mamą która spodziewa się dziecka już za 2 tyg jakie skoczki tej firmy polecacie ?
Ja polecam lovi prime sa naprawde super ale tak naprawde dziedzia zweryfikuje ktore mu pasuja
![]()
Synek od początku używał smoczków prime, innych firm nie akceptował. One są super bo mają odchyloną tarczkę więc nie odciskają się na buźce. Były do testów więc możesz znaleźć o nich opinie m.in tuOpinie osób testujących smoczki dynamiczne LOVI Prime
Fajne też są pozostałe smoczki- były też do testów smoczki teddy love które świecą w ciemności i opinie są tu
Opinie osób testujących smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Teddy Love
Edit: tak jak napisała @ewelkar899_wp.pl dzidzia zweryfikuje więc nie rób dużych zapasów smoczkowych. 1-2 wystarcza na początek a później wystarczy domówić
Super dziękuję za pomoc
Wszystko będzie zależało od dziecka
mój nie jest smoczkowy ale jak już używał sporadycznie to lubił smoczki Lovi Prime
Są mega fajne i mają piękne kolory
Dokładnie tak!
Dzidzia sama zweryfikuje czy będzie chciała smoczka, a może będzie na tyle spokojna, że w ogóle nie będziesz musiała go używać ![]()
Fajne są te że świecącymi tarczkami od Lovi, bo w nocy łatwo je znaleźć ![]()
Ja dla noworodka uzywalam Lovi 0-2 miesiąca.
Po 3 miesiacu uzywalismy juz Lovi Prime.
Obaj moi synowie lubili Lovi.
Ja polecam Prime
maja piekne kolory ![]()
Mam termin porodu już lada chwila dosłownie. Ja mam smoczki z kilku firm:lovi prime, luu kids i philips avent . Spakowałam do szpitala jeden z lovi i jeden z luu, nie wiem jeszcze czy będę go dawać to wszytko się okaże i pewnie wyjdzie w praniu . Ciężko stwierdzić czy jakiś przypasuje i czy w ogóle będzie potrzebny.
Jak było wspomniane powyżej nie ma co kupować za dużo. Lepiej sprawdzić firmy jednej jak się nie sprawdzi innej. Są dzieci którym będzie to wszystko jedno, co dzieci które będą totalnie bezsmokowe, a są dzieci które mają swój jeden ulubiony typ jak to w życiu
Ja również polecam prime ![]()
![]()
Tylko i wyłącznie lovi , żadnych innych nawet nie mam w domu nie kupowałam , innych chyba że jak już coś dosatalam ale używamy tylko lovi
Lovi prime są świetne nie tylko kształt smoczka ale sam wygląd wizualny kak dla mnie to jedne z najpiękniejszych smoczków dostępnych na rynku
Dokladnie. . Podobne sa do Bibbsa ale Prime sa lepsze pod wzgledem logopedycznym ![]()
Fajnie ze nie odciskaja sie na twarzy ![]()
Ja miałam luu, Philips avent i lovi. Philipsa w ogóle nie chciał synek, luu tak średnio. Ale najlepsze były dla niego od Lovi, najpierw 0-2 miesiące te zwykłe (dostępne w każdym rosmanie i chyba każdej aptece). Później miał z kapibarą 0-6 miesięcy. Teraz ma też prima. Bardzo go lubi, ale tego z kapibarą również. Daje mu na zmianę.
A dodatkowo synek ogólnie ma małą główkę, więc niektore smoczki dotykają aż noska. Prime nie przylega do buźki, co jest dla nas ogromnym plusem ![]()
To mój na początku używał philipsa avent i były ok
nawet jeden zatrzymałam na pamiątkę
My od początku lovi 0-2 dynamiczny uspokajający i ma 4 miesiące i innego nie chce wziąć
Dostaliśmy jeden Bibsa ale nie spasował małej wgl
Również polecam lovi prime, córka używa od początku i sprawdza się idealnie ![]()