Co się dzieje że smoczkami do butelki mammafell 6+ co 4 dni trzeba zmieniac bo ta dziura robi się za duża i jak dziecko pije mleko to się krztusi e przeciągu dwóch tygodni mieliśmy już 3 smoczki zębów nie ma jeszcze https://forum.lovi.pl/u/redakcja_lovi Profil - LOVI_Redakcja - Lovi Profil - Redakcja_LOVI1 - Lovi
był już taki wątek
nie myć wrzątkiem bo się robić ciśnienie tylko w ciepłej/letniej wodzie
A korzystamy już z tej marki od 6 lat
Tak właśnie robimy myjemy w letniawej wodzie
zwróć się do producenta o reklamacje moze wada produktu
moze za mocno rozciagsz smoczek podczasz mycia, albo szczoteczka uszkadza, zbyt długa sterylizacja lub gotowanie
dziecko też może gryźć zębami i mieć napięcie mięśniowe
Pisałam już do producenta i cisza
a tutaj spróbuj go oznaczyć, może odpowie na post
A jak to zrobić bo nic tu nie ma takiego
@Redakcja_LOVI @LOVI_Redakcja @Redakcja_LOVI1
@112826 prosi o pomoc w sprawie smoczków, które bardzo szybko się psują
Dziękuję
Miałam tak przy jednych smoczkach które miały oznaczenie cross coś tam, przy oznaczeniu medium jest już ok
U nas nie było tego problemu , jeszcze syn się bawił butelkami i na początku chciał popijać z butelki (trochę na początku zazdrość o małą była ) i nic się nie działo może źle coś trafiłaś
Mi tak się kiedyś popsuły smoczki jak myłam je za mocno tą szczoteczką do smoczków . Dziurka się powiekszała
teraz szoruję je z mniejszym naciskiem ![]()
Ale coś było z tymi smoczkami do butelek , pamiętam jak tutaj też pytała czy to normalne że te przeloty są takie duże i reklamowałam buteleczkę
Ja będę używać tej 6+
to sprawdzę jak u mnie to wygląda
A ja myslalam ze mlody przegryzal je ![]()
![]()
U mnie też był problem kiedy myłam smoczki tym wrzecionem jak ja to nazywam do smoczków ![]()
![]()
ja zawsze myję ręką lub palcem, czasami gabeczka
Ja też ręcznie albo taka specjalna szczoteczka silikonowa
Też z oznaczeniem cross nie są przypadkiem do kaszek? Są ucięte na krzyż, nie mają takiej typowej dziurki