Smoczki do butelki

A Lovi na takie z oznaczenie cross

Są ale z początku dobrze jej się pije mleko a na czwarty dzień już się krztusi tym mlekiem i musowo zmienić smoczek teraz zmieniłam na 3+ i zobaczymy czy tak dalej bendzie ale przez miesiąc czasu miałam już 5 smoczków. A myjemy ręcznie

1 polubienie

Kurcze to faktycznie dziwne. Ja co prawda korzystałam z tych smoczków ale już ponad rok temu i nic się nie działo. Może jakaś wadliwa seria? Przecież ogólnie smoczki są od tego żeby myć je wrzątkiem lub sterylizować tym bardziej po 4 dniach nic nie powinno się stać. Nie każde mleko umyje się też letnią wodą. @Redakcja_LOVI1 może pomożecie?

To faktycznie jest problem ;/ bardzo szybko musisz je wymieniać. Aż ciekawa jestem co może być przyczyną

Te 6 + są miękkie a te 3+są twardsze ale i tak nie powinny się ptak szybko psuć

Zrozumiała bym jak by miała ząbki ale nie ma to nie ma czym ich gryźć. Napisałam e-maila do nich i czekam na odpowiedź

1 polubienie

Bo tam jest ten drucik i jak mocniej przycisnąć to wchodzi w tą dziurkę i ją poszerza , nieraz mi pekło przy dziurce i dziura wielka :see_no_evil:

1 polubienie

Z tego co wiem to jakiś czas temu dziewczyny pisały o wadliwej serii, więc możliwe, że na nią trafiłaś. Czy masz już jakąś odpowiedź od redakcji?

Nic jeszcze nie odpisali czekam dalej

1 polubienie

albo ponawiaj e-mail może trafił do spamu, a próbowałaś na infolinię zadzwonić (warto czasami z innego napisach) lub spróbować na inny email napisać

1 polubienie

Nie dzwoniłam ale spróbuję

Smoczek 3+ plus też pękł dalej i też już jest do wymiany