Dziewczyny, co myślicie o tym wynalazku? Czy jest godny uwagi? Któras z Was korzystała? Czy wyniki są miarodajne? Najbardziej popularny jest ten z Canpolu, ale moze znacie jakies inne?
Ja miałam przy pierwszym dziecku taki termometr i w sumie byłam zadowolona. Druga córcia juz nie chciała takiego. Temperaturę pokazywał dobrze ale jak dla mnie najlepszy jest bezdotykowy szybko i dobrze mierzy. A ten ze smoczka no dziecko musi trochę postać żeby temperatura się nabila.
Właśnie przymierzam się do zakupu porządnego termometru bezdotykowego i zauważyłam w ofercie tez takie smoczki.Sama byłam ciekawa jak sie one sprawdzają.
Ja przy trzecim juz nie kupowałam wole bezdotykowy szybciej zmierzy się temperaturę. Ano w nocy jak córa miała gorączkę a porządnie zasnęła to nie chciała dydka i zmierzyć nie mogłam.
Też się nad nim zastanawiam od wczoraj :-). Zobaczyłam taki na grupie na fb i pomyślałam że chyba kupię
Na pewno nie kupowalabym go przed porodem poniewaz dziecko moze wcale nie chciec ssac smoczka, ale jeżeli ssie to mysle, ze to ciekawa opcja mierzenia temperatury. Natomiast nie rezygnowalabym z zakupu termometru bezdotykowego.
Lina miałam napisać to co ty. U nas taki smoczek by się nie sprawdził bo dzieci smoczka w ogóle nie przyjęły… Też mam bezdotykowy i uważam to za najlepsze rozwiązanie…
Bezdotykowy najlepszy miałam smoczek lecz jak dziecko miało temperaturę to jest marudne i smoczka nie chciało ,każde maleństwo ma swój ulubiony smoczek.I przecież smoczka nie będzie się dawało jak będzie starsze ja mam termometr bezdotykowy już 6 lat.Smoczka się pozbyłam więc szkoda zakupu.
Dzięki za opinie Dziewczyny. Jesli chodzi o termometr bezdotykowy to jakie posiadacie i polecacie?
https://m.euro.com.pl/termometry/tech-med-tm-f03bb.bhtml?from=ceneo&p=99.99&cr=0&t=20180208-0224
My mamy taki i naprawdę polecam.
Polecam Ci taki termometr
U nas się sprawdza.
Lina mam taki sam
mama a moja mama ma taki jak twój i jest lepszy od mojego bardziej dokłądny
paulina chwalę mój, dodatkowo, można nim mierzyć temperaturę w kilku miejscach na ciele.
Mama_Gratki, zamówiłam sobie właśnie ten który masz i Ty
agnieszko, mam nadzieję, że będziesz tak zadowolona jak ja. A co do smoczka, to chyba niepotrzebny gadżet. O wiele szybciej jest przyłożyć termometr do główki.
Wolę jednak termometr bezdotykowy. Posiadam model beurer ft65
Evelin, no to wlasnie ten sam sobie zamowilam za namową Mamy_Gratki
O no widzisz nam nadzieję że będziesz zadowolona
Właśnie miałam się Was pytać o opinie nt. tego smoczka Opinie ma różne, dwa główne zarzuty to czas mierzenia oraz fakt, że dziecko może nie mieć ochoty na smoczek. Mimo wszystko zamówiłam
Najwyżej będzie jako gadget
Dodatkowo będę kupowała termometr bezdotykowy. Ja znowu zastanawiam się nad: Diagnostic nc300 lub MICROLIFE NC 150. Dziewczyny na grupie fb je polecały. Czy któraś z Was z nich korzysta?
Ja mogę jedynie powiedzieć, że ogólnie Microlife ma opinię bardzo dobrych i dokładnych termometrów. Sama korzystając kiedyś z termometru elektronicznego microlife podczas pomiarów temperatury przy naturalnym planowaniu płodności byłam z niego bardzo zadowolona. pomiar temperatury był szybki i miarodajny.