Ewcia! Cześć!!!
ja to się staram tu w No nauczyć organizacji i planu dnia. Ale przez skok Mikiego i zmianę otoczenia każdy dzień jest inny, miejmy nadzieję, że się unormuje
Witaj na forum #teamLOVI!
Ewcia! Cześć!!!
ja to się staram tu w No nauczyć organizacji i planu dnia. Ale przez skok Mikiego i zmianę otoczenia każdy dzień jest inny, miejmy nadzieję, że się unormuje
Agata, jesteśmy na tym samym etapie. Też cieszy mnie wizja spacerów, dłuższego dnia i i wizja świeżych owoców z własnego ogródka kiedy Małej będę mogła powoli wprowadzać stały pokarm.
@AgataS1990 Też rodzę na wiosnę i jestem z tego powodu zadowolona. Zwłaszcza, że kupujemy mieszkanie z ogródkiem i będzie gdzie z małym się wybiegać A świeże warzywka mam od mamy z działeczki
Edyta to super, mała pociecha, nowe mieszkanie, ogródek, tylko się cieszyć
Zazdroszczę <3
Ja mam nadzieję że trzecią ciążę będę już przeżywała we własnym małym domku z ogródkiem <3
marieee, widzę, że masz już wszystko zaplanowane wyobraź sobie jak dzieciaki zrywają świeże malinki z krzaczka
co do smarowania, nabyłam kolejny krem do ud i pośladków, liftingujący z serii sexi mama - ujędrniający i na rozstępy. Po kilku dniach smarowania rano i wieczorem zauważyłam delikatniejszą skórę. Polecam
Pewnie, że smarować choć pojawienie się rozstępów to niestety kwestia genetyczną i regularne smarowanie na to nie pomoże. Ale zawsze uelastyczni skórę, zniweluje świąd. Proponuję smarować się czymś o bardziej przyjaznym składzie. Np olejem kokosowym, oliwką HIPP. Bardzo fajny jest też nawilżający balsam na rozstępy Sylveco. Gorąco polecam.
Co poleciacie na twarz. Strasznie po porodzie mam wysuszoną skórę twarzy. Próbowałam kilku kosmetyków i nic nie zdało egzaminu.
Ja prawie 9 lat temu jak bylam z synem w ciąży i tylko dowiedziałam się ze jestem zaczęłam smarować brzuch Mustellą przeciw rozstępą, ale tylko brzuch i na nim nie mam ani grama rozstępów niestety uda mam straszne i to zaczęły mi pękać miesiąc przed porodem. Osobiście byłam bardzo zadowolona z tych kremów. Teraz będąc w ciąży smaruje i brzuch i nogi BioOil i palmersem, bo wszyscy zachwalają, ale nie wiem czy nie wrócę do Mustelli.
aneta też zależy w ile masz lat Lubie linię kremów z loreala, do niedawna mogłam używać tych zwykłych nawilżających. Na noc granatowy jest świetny, znakomicie natłuszcza. Lubie również krem Nuxe, miodowy, jest w korzystnej cenie na gemini.
Ja mam teraz 23 lata.
Mi ziaja bardzo pomogła a szczególnie masło kakaowe taki krem super nawliza i napraede skóra po nim gładka i nawilżona jak u Bobaska.
Gdzies wyczytalam ze jakas pani zachwala maslo shea i chyba olejek migdalowy. Wiec moze warto sprobowac? Tez musze wyprobowac bo po ciazy jest straszny moj stan rozstepow heh …
Dermedic, Emolient Linum, Kojący krem nawilżający do twarzy. Poczytaj sobie opinie na wizażu, ma bardzo dobre. Na Ceneo można odszukać za kilkanaście złotych, także cena przystępna.
Z Ziaji seria do AZS jest dobra, nie zapycha, a nawilża.
Z ziaja dermatologiczny krem na azs super nawliza i jest super i dla dzieci i dla nas bo to i dla niemowląt stosowałam też i też polecam ziaja ma fajne kosmetyki też
Ja smarowalam Ziają mamma mia. Sluzyl mi ten balsam. Rozstępów nie mialam. A teraz o kurka…5 miesisc i nie smaruje musze sie wybrać po Ziajke
Ziaja ma super kosmetyki u nas też się sprawdziły niektóre z serii dla mam .
całą serię ziajamed używałam i ja i córka i myślę, że to jedne z lepszych kosmetyków, a i cenowo wypadają naprawdę dobrze. W okresie zimowym krem do rąk tylko ziajamed, najlepiej radzi sobie z przesuszeniem i pęknięciami.
Oprócz kremów z serii sexi mama używam oliwki na rozstępy Baby dream. Na razie skórę mam ładną, oliwka ma przyjemny zapach. Będę obserwować czy ta oliwka nie będzie wysuszać.
A czy któraś z Was robila zabiegi na rozstępy? Np. Laser?
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.