U mnie też do kawy zawsze było coś słodkiego
Aaaaa ok widziałam takie ale
nie wiedziałam że tak się je okresla……spoko, dzięki za informacje bo o takich to nie myślałam w sumie …. W sensie. IE brałam pod uwagę chodź nazwa mi coś mówi
Noo ja lubię też słodkie do kawy i u nas jest tylko mój partner jeszcze wsypuje 3 łyżeczki czasami 4 cukru do herbaty i kawy ![]()
a tych kaw dziennie troszkę wypije.
O rany aż tyle :o
Ja 2 do wszystkiego sypAlam
Herbatę zeszłam na 0
Kawę do 1 i nei umiem z tej 1 zrezygnować
To i tak ważne że udało się zejść
ja kawę piję z mlekiem to bez cukru, herbaty smakowe też bez, ale zwykłą czarną czy earl Gray to muszę troszeczkę dosypać ![]()
To ja też kawa z mlekiem
No i próbowałam kilka razy bez tej łyżeczki no ale nie smakuje mi
Ja lubię pić kawę dla smaku więc bez tej łyżeczki to nie ma sensu pić wcale bo bym się męczyła a dla mnie to taka mała przyjemność
Nie no u mnie kawka musi być z miodem albo cukrem i dużą ilością mleczka …. A skoro mowa o niej to idę robić
Z miodem nigdy nie piłam
Może spróbuję któregoś razu ale chyab będzie słodsza niż z cukrem więc dać go mniej ?
Ja też kawa z mlekiem i z cukrem. Herbatę mogę wypić gorzka ale kawa musi być słodka
A dziś do kawy mam szarlotkę która wieczorem mąż zrobił
I jak jem słodkie to i tak słodzę kawę w znam takich co normalnie słodzą ale jak jedzą do tego coś słodkiego to już kawa bez cukru
Wygląda rewelacyjnie. Zjadłabym taką ciepłą szarlotkę z duuuuuza ilością cynamonu i z miodkiem ![]()
![]()
Ja na dniach planuje upiec sernik biscoff ![]()
Oj a ja nie cierpię cynamonu
Ale z lodami chętnie tylko lodów nie mam
Ja już po kawce ale miałam kupne ciasteczka ![]()
![]()
![]()
Ja zamówiłam kupne owsiane
Wczoraj przyszły
Mąż przeczytał skład i złapał się za głowę
Ja cynamon uwielbiam ![]()
Dzisiaj do pracy zrobiłam sobie nocną owsiankę z cynamonem i jabłkiem ![]()
Ja ta nocna owsiankę próbowałam raz zrobić
To tak mi nie smakowała że wywaliłam ![]()
A jakich Płatków owianych używałaś? Najlepsze są górskie bo nie robi się taka ciapa. Do nocnej owsianki najczęściej używam puddingów ale zazwyczaj jednak robię na świeżo rano
Już nie pamiętam ale mogły być błyskawiczne
My mamy 7 miesięcy i mały nic jeszcze nie jadł. W przyszłości nie mam zamiaru mu zabraniać całkowicie słodyczy, ale wszystko w granicach normy i rozsądku. Jak zje czasem coś słodkiego to świat się nie zawali. My też jedliśmy i żyjemy także uważam, że wszystko jest dla ludzi, ale z głową ![]()
To mi właśnie taką ciala się zrobiła z błyskawicznych