Ja swojemu na 30stke kupilam książeczki he he przez tydzień chodził najarany kiedy coś wyprobujemy
Wiesz co A może akurat Ci się spodoba
Tyle ze jak jest nastawiona negatywnie to nic z tego nie wyjdzie - duzo siedzi w psychice.
To na pewno. Ja chcialam spróbować nie spodobało ki się i już. Ale jakbym nie spróbowała zalowalam haha. W życiu wszystkiego trzeba sprobowac
Ewcia ja mam Kamasutre z kartami do gry haha
Dziś czeka mnie i męża rozmowa na ten temat. Ale taka poważna, a nie obracanie w żart bo to nic nie daję.
Aneta - to trzymamy w takim razie kciuki, abyście znaleźli kompromis
daj znać po rozmowie
Paulina wiedzialam ze tez bedziesz miec cos fobrego he he nie mowilam tylko nic glosno wczesniej he he czekalam kiedy napiszesz ;)))))))))
Aneta daj znać jak po rozmowie
Ewcia ja lubię takie zabawki haha już nie mogę się doczekać kiedy mojemu nocki się skończą już mam przystosowane kajdanki i takie tam duperele
Dopiero dziś się tu dokopałam. U mnie rozmowy wciąż trwają.
Negocjacje?
Tak. Cały czas.
Jejciu…najgorsze gdy chłop upierdliwy ze tak powiem i cały czas do tematu wraca. Jak powiedziałeś że nie to powinno wystarczyć. To się facet nakręcił. A probowalas z ksiazeczkami i pozycjami ? He he ;))))
Oj Paulina Paulina ;))) kajdanki?? He he mój to by dopiero z nocki gnal do domu gdybym mu napisała że leżą na łóżku he he ach tam
Dziewczyny a probowalyscie dla faceta taki pierscien wibrujacy ?? Fajna rzecz tylko zakladajcie mu jak juz mega nakręcone będziecie bo baterie nie trzymają długo ;))))
Paulina ja tu widzę ze ciekawe pomysły masz :)) pisz nam , to będziemy próbować
Ogólnie lubię próbować nowych rzeczy. Ale do tego nie jestem przekonana.
Ewcia mój z nocki by nie przyleciał haha dał się tylko namówić na szybki numerek w łazience jak dzieci się bawiły haha. Dzisiaj jeszcze dam mu spokój bo po 7 nocce jest ale jutro się nim zajmę
Dziuba my mieliśmy taki pierścień kiedyś świetny jest bo obu sprawia dużo przyjemności.
Anetko bo tyle kojarzy się nam z jednym. Ale niektórzy lubią taka formę sexu.
Skoro jest taki za analem to zapronuj ze sie zgodzidz jesli on tez da sobie dildo w tylek wsadzic xd
Pierw bym musiała kupić. Nawet nie mam takich rzeczy.
Można zamówić na allegro Szybko dostarczają
Ja bym specjalnie taki twardy wybrała
btw. jak negocjacje?