Sex analny

Ja swojemu na 30stke kupilam książeczki he he przez tydzień chodził najarany kiedy coś wyprobujemy

Wiesz co A może akurat Ci się spodoba

Tyle ze jak jest nastawiona negatywnie to nic z tego nie wyjdzie - duzo siedzi w psychice.

To na pewno. Ja chcialam spróbować nie spodobało ki się i już. Ale jakbym nie spróbowała zalowalam haha. W życiu wszystkiego trzeba sprobowac

Ewcia ja mam Kamasutre z kartami do gry haha

Dziś czeka mnie i męża rozmowa na ten temat. Ale taka poważna, a nie obracanie w żart bo to nic nie daję.

Aneta - to trzymamy w takim razie kciuki, abyście znaleźli kompromis :slight_smile:

daj znać po rozmowie

Paulina wiedzialam ze tez bedziesz miec cos fobrego he he nie mowilam tylko nic glosno wczesniej he he czekalam kiedy napiszesz ;)))))))))

Aneta daj znać jak po rozmowie

Ewcia ja lubię takie zabawki haha już nie mogę się doczekać kiedy mojemu nocki się skończą już mam przystosowane kajdanki i takie tam duperele :smiley:

Dopiero dziś się tu dokopałam. U mnie rozmowy wciąż trwają.

Negocjacje?

Tak. Cały czas.

Jejciu…najgorsze gdy chłop upierdliwy ze tak powiem i cały czas do tematu wraca. Jak powiedziałeś że nie to powinno wystarczyć. To się facet nakręcił. A probowalas z ksiazeczkami i pozycjami ? He he ;))))

Oj Paulina Paulina ;))) kajdanki?? He he mój to by dopiero z nocki gnal do domu gdybym mu napisała że leżą na łóżku he he ach tam

Dziewczyny a probowalyscie dla faceta taki pierscien wibrujacy ?? Fajna rzecz tylko zakladajcie mu jak juz mega nakręcone będziecie bo baterie nie trzymają długo ;))))
Paulina ja tu widzę ze ciekawe pomysły masz :)) pisz nam , to będziemy próbować :wink:

Ogólnie lubię próbować nowych rzeczy. Ale do tego nie jestem przekonana.

Ewcia mój z nocki by nie przyleciał haha dał się tylko namówić na szybki numerek w łazience jak dzieci się bawiły haha. Dzisiaj jeszcze dam mu spokój bo po 7 nocce jest ale jutro się nim zajmę :smiley:

Dziuba my mieliśmy taki pierścień kiedyś świetny jest bo obu sprawia dużo przyjemności.

Anetko bo tyle kojarzy się nam z jednym. Ale niektórzy lubią taka formę sexu.

Skoro jest taki za analem to zapronuj ze sie zgodzidz jesli on tez da sobie dildo w tylek wsadzic xd

Pierw bym musiała kupić. Nawet nie mam takich rzeczy.

Można zamówić na allegro :slight_smile: Szybko dostarczają :slight_smile: Ja bym specjalnie taki twardy wybrała :smiley:

btw. jak negocjacje?