Amol to chyba tylko raz w życiu stosowałam na krecz szyi posmarowałam sobie i zawinęłam szalikiem. Nie pomógł oczywiście :p
U mnie amol tez byl na bole żołądka. Albo jak katar mialam to babcia kazała wąchać, no i jak glowa bolala to puls posmarować :D
Klaudia ale puls czy na skroniach smarowalas? Pomagało? Ja czesto narzekam na bol glowy czssto migrenowe, ale teraz sprawdzajac cisnienie widze ze jak sa skoki to tez glowa mnie zaraz boli
u nas ma ból żołądka, na katar, ból zęba, bóle zatok, a nawet na przypalanie krost/wrzodzików
a przypalanie czyli smarowałaś?
ciekawe czy z kurzajkami dało by rade;)
O kurzajkach nie słyszałam
Na necie poczytaj może ktoś stosował na kurzajki ☺
ja tylko krosty smarowałam to wtedy zasusza
Moja mama pamieram ze ciagle miala kurzajki i nie mogla wyleczyc
Amol na kurzajki na pewno nie pomoże. U nas na kurzajki pomógł dopiero lek Verrumal , długo żeśmy się męczyli zanim natrafiliśmy wreszcie na niego.
teraz są na to preparaty
ja teżna kurzajki miałam co innego, ale w ciazy wolałabym nie stosować mocnych leków a to jednak wypalajace;(
Beta które niestety nie zawsze działają
Amol na kurzajki haha no tego sposobu jeszcze nie slyszalam
Ale może trzebaby było podać go igła żeby osiągnąć jakis efekt bo brodawki wirusowe trzeba zniszczyć dlatego są te preparaty co potem cała skóra wokół się złuszcza lub destrukcja ciekłym azotem.
Anita,to może wstrzymaj się z leczeniem kurzajek i zajmujesz się tym po porodzie. Amol nic nie da.
amol nie pomoże, u mnie mąż chodzi do podologa z tym już od długiego czasu i jeszcze końca nie widać
Moja babcia tez długo leczyła kurzajki
Kamilaalina, a może u Twojego dziecka ma miejsce kolejny skok rozwojowy? I stąd te pobudki... A może synek ząbkuje? W tym wieku mogą pojawić się dolne lub górne czwórki. Czasem takie zachowanie wynika z przebodźcowania w ciągu dnia. Warto notować to co dziecko robi przez cały dzień. Może jakichś wrażeń jest zbyt dużo?
kurzajki wybawiałam córce ale dostała silny srodek do wypalania, wiec narazie nawet na niego nei patrze, mysłałam ze amol moze stosował ktos;)
Anita raczej nie zaszkodzi możesz spróbować ☺