Dokładnie taaak !!! Zostają tylko te wartościowe ![]()
Często jest też tak że jak już z kimś się nie trzymasz to los Ci jej nie postawi na swojej drodze pomimo mieszkania w jednej miejscowości nie widziałam koleżanki ze szkoły już 5 lat
czyli jednym słowem to była dobra decyzja
Też słyszałam tą teorię! I też sobie tak zawsze tłumaczę wszystkie znajomości które się zakończyły ![]()
Mam tak samo , koleżanka z którą kiedyś się bardzo trzymałam na jednym osiedlu mieszka , kilka bloków dalej i nie widziałam jej od trzech lat
.
A czasem przypadkiem spotkam jakąś osobę z dawnych lat i wtedy rozkminiam co mi los chciał powiedzieć, że akurat tą osobę spotkałam ![]()
Ostatnio śniłam się mojej koleżance z technikum i się spotkałyśmy na procesji w kościele
i tak chyba odbudowujemy relacje ale to czas pokaże
natomiast zaczyna mi się śnić koleżanka z którą bardzo nie chce odnawiać relacji ![]()
a teraz będąc w ciąży spotkałam ją dwa razy
nie chcę żeby los mi ją na drogę sprowadził
Ja zawsze spotykam starych znajomych jak lecę do sklepu w dresach bez makijażu i nie umytych włosach
. I zawsze jak tak wychodzę to już wiem , że spotkam pełno ludzi ![]()
To jest najgorsze! Jak się odwalisz to nikogo nie spotkasz, a jak wyglądasz jak lump to jak na złość na każdym kroku ktoś ![]()
Dokładnie mam tak zawsze
. I człowiek wie , że tak będzie .
Ja ostatnio coś nie mam snów. Chyba ze zmęczenia.
Mi sie dzisiaj snilo ze mialam jakas role w przedstawieniu i zapomnialam tekstu ![]()
![]()
![]()
Hahah , może jakaś trauma z szkoły ? @Michaska mi też się nic nie śniło odkąd urodziłam .
Ten sen musi mieć drugie dno
czasem lubię sobie tak swoje sny analizować Hah
Mi w zeszłym tygodniu śniło się że zakolegowalam się z Ronaldo ![]()
ja nawet meczów nie oglądam a tu taka znajomość, rozbawiło mnie to:joy:
To masz fantazje w tych snach ![]()
![]()
Mi dziś pierwszy raz też się coś śniło ale nie pamiętałam po przebudzeniu
Ja nie pamiętam kiedy mi się coś śniło , albo zapomniałam ![]()
To tak , to raczej tak jest u nas nawet widać to po lodowce . Teraz to jest wypchana owocami , a zimą to już mniej się tych owoców zjada
Teraz trzeba korzystać z owocków ! Mrożone to już nie to samo ![]()
Mrożone tylko zimą i najlepiej te zamrożone z lata. Moja mama zawsze mroziła truskawki o jagody . Ja nie mam tyle miejsca w zamrażarce.
Moja mama też ma mnóstwo zamrożonych owoców zawsze po sezonie
ja mam małą zamrażarkę ale zawsze coś uda mi się wcisnąć, odrobinę truskawek, malin czy borówek, bo później do owsianki czy jakichś deserów jest jak znalazł ![]()