Samotność w ciaży i macierzyństwie

Dokładnie taaak !!! Zostają tylko te wartościowe :innocent:
Często jest też tak że jak już z kimś się nie trzymasz to los Ci jej nie postawi na swojej drodze pomimo mieszkania w jednej miejscowości nie widziałam koleżanki ze szkoły już 5 lat :laughing: czyli jednym słowem to była dobra decyzja

1 polubienie

Też słyszałam tą teorię! I też sobie tak zawsze tłumaczę wszystkie znajomości które się zakończyły :heart:

2 polubienia

Mam tak samo , koleżanka z którą kiedyś się bardzo trzymałam na jednym osiedlu mieszka , kilka bloków dalej i nie widziałam jej od trzech lat :rofl:.

1 polubienie

A czasem przypadkiem spotkam jakąś osobę z dawnych lat i wtedy rozkminiam co mi los chciał powiedzieć, że akurat tą osobę spotkałam :smile:

1 polubienie

Ostatnio śniłam się mojej koleżance z technikum i się spotkałyśmy na procesji w kościele :laughing: i tak chyba odbudowujemy relacje ale to czas pokaże :laughing: natomiast zaczyna mi się śnić koleżanka z którą bardzo nie chce odnawiać relacji :laughing::laughing: a teraz będąc w ciąży spotkałam ją dwa razy :face_with_peeking_eye: nie chcę żeby los mi ją na drogę sprowadził

1 polubienie

Ja zawsze spotykam starych znajomych jak lecę do sklepu w dresach bez makijażu i nie umytych włosach :rofl:. I zawsze jak tak wychodzę to już wiem , że spotkam pełno ludzi :rofl:

2 polubienia

To jest najgorsze! Jak się odwalisz to nikogo nie spotkasz, a jak wyglądasz jak lump to jak na złość na każdym kroku ktoś :sweat_smile:

1 polubienie

Dokładnie mam tak zawsze :rofl:. I człowiek wie , że tak będzie .

Ja ostatnio coś nie mam snów. Chyba ze zmęczenia.

Mi sie dzisiaj snilo ze mialam jakas role w przedstawieniu i zapomnialam tekstu :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Hahah , może jakaś trauma z szkoły ? @Michaska mi też się nic nie śniło odkąd urodziłam .

Ten sen musi mieć drugie dno :laughing: czasem lubię sobie tak swoje sny analizować Hah

Mi w zeszłym tygodniu śniło się że zakolegowalam się z Ronaldo :rofl::rofl: ja nawet meczów nie oglądam a tu taka znajomość, rozbawiło mnie to​:joy:

2 polubienia

To masz fantazje w tych snach :laughing::laughing:

Mi dziś pierwszy raz też się coś śniło ale nie pamiętałam po przebudzeniu

Ja nie pamiętam kiedy mi się coś śniło , albo zapomniałam :face_with_peeking_eye:

To tak , to raczej tak jest u nas nawet widać to po lodowce . Teraz to jest wypchana owocami , a zimą to już mniej się tych owoców zjada

1 polubienie

Teraz trzeba korzystać z owocków ! Mrożone to już nie to samo :frowning:

Mrożone tylko zimą i najlepiej te zamrożone z lata. Moja mama zawsze mroziła truskawki o jagody . Ja nie mam tyle miejsca w zamrażarce.

1 polubienie

Moja mama też ma mnóstwo zamrożonych owoców zawsze po sezonie :smiley: ja mam małą zamrażarkę ale zawsze coś uda mi się wcisnąć, odrobinę truskawek, malin czy borówek, bo później do owsianki czy jakichś deserów jest jak znalazł :star_struck: