Samodzielny poród w szpitalu - Wasze historie

No bo niestety grudzień na urodziny to ciężka sprawa bo wszyscy myślą już o świętach i mają wydatki związane z prezentami a Twoja córka ma dokładnie przed Wigilią parę dni :upside_down_face:

1 polubienie

Aaa to mój syn zawsze też smutny że inne dzieci mają ur w szkole i dzieci mu sto lat nie śpiewają , i życzeń nie składają

Dobrze to znam , no niestety tego się nie przeskoczy

1 polubienie

Moj synek ma w lipcu urodziny zawsze mu robie w czerwcu jak wszystkie dzieci sa w przedszkolu :wink:

1 polubienie

Mój ma w sierpniu i w tym roku zastanawiam się czy nie zrobić mu właśnie we wrześniu :smiling_face:

No i bardzo dobrze :wink: a Ty też z sierpnia to wiesz jak to jest :see_no_evil: @Mama.urwisa a którego ma urodzinki ? Ja bym też zrobiła , chociaż będzie się cieszyć :slight_smile:

Ma 22 sierpień , to już blisko września . :blush:

No to można troszkę przesunąć :smiling_face:

Dokładnie , a też nie możemy nigdzie sobie nic zaplanować na koniec wakacji bo przygotowania do urodzin są :face_with_hand_over_mouth:

Już tak jest że wakacyjne dzieci pokrzywdzone :frowning: ale z tym przełożeniem urodzin na wrzesień to fajny pomysł :+1:

W grudniu też są pokrzywdzone :wink:przez święta

No ale co zrobić :slight_smile:

Ja rodziłam z osobą towarzyszącą, ale myślę, że wtedy warto chociaż iść na zwiedzenie oddziału, a może w miarę możliwości porozmawiać z położnymi :slight_smile:

1 polubienie

Zawsze są plusy i minusy , u syna zawsze ciepło i może mieć ur na dworze

1 polubienie

My byliśmy na zwiedzaniu i to na prawdę dużo daje

Ja też zwiedzałam ale czy dużo daje? Raczej bym powiedziała że po prostu warto zobaczyć warunki i wiedzieć gdzie się udać jak się zacznie rodzić :grin:

Dużo dało mi z myślami w głowie, bo ja się zawsze wszystkim stresuje a jak już zobaczyłam szybciej to jakoś lepiej mi było

2 polubienia

A ja nie byłam , jak już wiedziałam że będzie planowana cc to jakoś nie czułam takiej potrzeby

1 polubienie

Wiesz co trzeba umiejętnie oscylować między świętami a mikołajkami i naprawdę można fajnie wszystko zorganizować

1 polubienie

Ja byłam spokojniejsza jak zaznajomiłam się z miejscem i posłuchałam co gdzie :slight_smile:

1 polubienie