No bo niestety grudzień na urodziny to ciężka sprawa bo wszyscy myślą już o świętach i mają wydatki związane z prezentami a Twoja córka ma dokładnie przed Wigilią parę dni ![]()
Aaa to mój syn zawsze też smutny że inne dzieci mają ur w szkole i dzieci mu sto lat nie śpiewają , i życzeń nie składają
Dobrze to znam , no niestety tego się nie przeskoczy
Moj synek ma w lipcu urodziny zawsze mu robie w czerwcu jak wszystkie dzieci sa w przedszkolu ![]()
Mój ma w sierpniu i w tym roku zastanawiam się czy nie zrobić mu właśnie we wrześniu ![]()
No i bardzo dobrze
a Ty też z sierpnia to wiesz jak to jest
@Mama.urwisa a którego ma urodzinki ? Ja bym też zrobiła , chociaż będzie się cieszyć ![]()
Ma 22 sierpień , to już blisko września . ![]()
No to można troszkę przesunąć ![]()
Dokładnie , a też nie możemy nigdzie sobie nic zaplanować na koniec wakacji bo przygotowania do urodzin są ![]()
Już tak jest że wakacyjne dzieci pokrzywdzone
ale z tym przełożeniem urodzin na wrzesień to fajny pomysł ![]()
W grudniu też są pokrzywdzone
przez święta
No ale co zrobić ![]()
Ja rodziłam z osobą towarzyszącą, ale myślę, że wtedy warto chociaż iść na zwiedzenie oddziału, a może w miarę możliwości porozmawiać z położnymi ![]()
Zawsze są plusy i minusy , u syna zawsze ciepło i może mieć ur na dworze
My byliśmy na zwiedzaniu i to na prawdę dużo daje
Ja też zwiedzałam ale czy dużo daje? Raczej bym powiedziała że po prostu warto zobaczyć warunki i wiedzieć gdzie się udać jak się zacznie rodzić ![]()
Dużo dało mi z myślami w głowie, bo ja się zawsze wszystkim stresuje a jak już zobaczyłam szybciej to jakoś lepiej mi było
A ja nie byłam , jak już wiedziałam że będzie planowana cc to jakoś nie czułam takiej potrzeby
Wiesz co trzeba umiejętnie oscylować między świętami a mikołajkami i naprawdę można fajnie wszystko zorganizować
Ja byłam spokojniejsza jak zaznajomiłam się z miejscem i posłuchałam co gdzie ![]()