Rozszerzanie diety - pomocne urzadzenia

Mnie najbardziej w twistshake śmieszy to,że jednak jak ktoś sprzedaje na Instagramie to zaraz zniżka prawie 50% jest. Czemu te ceny nie mogłyby inne ,a jedynie opłaca się kupić ze zniżkami 

Aniska, spory asortyment maja, zerknij na insta np. :)

Teraz aktualnie sa kody na -20% 

nawty na te przecenione rzeczy z twistshake ;) 

wspólpracuje z nimi już od ponad roku i mam wszystkie ich produkty 

i nie ma rzeczy o której można coś złego powiedzieć 

mi się wszystkie produkty bardzo sprawdzają w domu na co dzień 

teraz do wyprawki trafił nowy kokon od nich i czekamy na wannienke 

Robot z twistahake jest naprawdę fajny bo zastępuje kilka sprzętów na raz 

lekiej według mnie zainwestować w jeden który robi wszystko niż 5 innych oddzielnych 

dla mnie tego pełno teraz w necie, ale mam wrażenie , że tylko na insta to się sprzedaje 

chyba na tym robią najwieksza reklama bynajmniej na polskim rynku

Wracając do sprzętów, ostatnio odkryłam na stronie lidl.pl blender za 109 zł jeszcze z kodem rabatowym za newsletter i cena rewelacyjna. Jakościowo jest całkiem w porządku.

ja wole te sprzęty lidlowskie niż np biedronkowe 

Biedronkowe się szybko psują, ale cena jest spoko...

Blender to super opcja kiedys mialam taki z mikserem, teraz mam taki z kielichwm i tez czesto w uzytku

Blender przy RD to podstawa  u nas chodzi codziennie lub ubijacz z blendera bo ja mam różne końcówki 

i warzywka na parze 

my akurat mamy taka maszynę z tommee tippee która robi na parze 

O chyba musimy coś poszukać właśnie do gotowania na parze. Polecasz Kasia ten sprzęt z tomee tipee? 

Oliwejra,  tm ma taką opcję xD

Ja mam sitko do gotowania na parze. Zajmuje mało miejsca i to jest dla mnie dodatkowa zaleta 

sitko do gotowania na parze to podstawa jak się rozszerza dietę :) ja mam też parowar, ale dla jednego malucha szybciej uparuję coś w garnku i poza tym nie ma tyle mycia garów potem 

Jest fajny 

ale jak bym miała drugi raz kupować wszystko to wziela bym tego od twistshake 

bo on ma dużo więcej funkcji .. 

i zastepuje podgrzewacz itp 

Ja mam parowar ale głównie w nim kluski na parze robię :D Kiedyś jeszcze jedliśmy z mężem jakąś rybę, warzywka, teraz z tym licho. A w sumie mogłabym wrócić i młodemu też dawać.

Pierwszego dnia rd mu robiłam brokuła na parze a tak to jednak wszystko gotowane.

A jak dlugo wam siw na parze gotuje np. Brokol przyznam ze zawsze gotowalam standardowo garnek + woda;) ale ciekawa jestem xzy na parze dluzej trwa taki proces gotowania?

Aniska na parze warzywka się szybko gotują :)