Próbowałam różne słoiki ale akurat tych moje dziecie nie chce jeść…
Mój syn tez nie był nimi zachwycony
Nigdy nie miałam produktów tej firmy ale raczej nie będę ich próbować. Kupuję hipp lub bobovitę.
ja podawałam ale na początku przy rozszerzaniu diety i nawet ładnie jadł
Rozpoczynając rozszerzanie diety podawałam małemu gotowane warzywa ze swojego ogródka ,bądż dania ze słoiczka .nie podawałam tych z Rossmanna ,tylko z bobovity ,Hippa ,i Gerbera.Wszystkie tolerował dobrze ,jedynie nie lubił smaku dyni.
Mój synek dostawał głównie gerbera, czasem hippa - ale ten nie jest dostępny w mojej mieścinie i moja mama czasem kupowała przyjeżdżając do mnie. Słoiczki z Rossmanna próbowaliśmy, ale średnio podpasowały. Były tez połączenia, których synek nie mógł. Na początku synek nie tolerował nic z jabłkiem - cały czerwony na twarzy był, a z babydream prawie wszystko było z jabłkiem. Z obiadkami było lepiej, ale jednak bardziej pasowały inne obiadki. Później już robiłam sama.
Hej dziewczyny ja mojemu synkowi podaje mleko Babydream i wszystkie sloiczki obiadki oraz owoce dostasowane do jego wieku…Moj synek ma problem z ulewaniem obiadki są bardzo gęste i jest ok po nich nie ulewa owoce są też ok chociaż są bardziej rzadkie po sloiczkach z innych firm ulewal bo są strasznie wodniste
Polecam wszystkie sloiczki i mleko Babydream