Weronisia a przez jaki czas próbujesz podac konkretne mleko zanim podasz kolejne?
Też polecam Nan optipro plus ,od początku jest z nami ,choć nie ukrywam ,że próbowałam też Bebico ale wkurza mnie to ,że się tak pieni ,przy nanie tego mnie ma ,córeczce smakują oba ,nie ma problemów przy zmianie mleka ,jednak ja zostaję przy Nan.
aneczka podawałam ok 2 tygodni i za każdm razem zrobła kilka łyków i odrzucała butelkę.teraz robie jej 2 tygodnie spokoju i będę próbować kolejne mleko
Weronisia a jakie już próbowaliście?.
Ja z synkiem próbowałam 3 rodzaje mleka. Najpierw enfamil potem Bebilon a zostaliśmy z nań najpierw na kolki a potem zwyklym. Teraz zastanawiam się jakie dać córeczce narażone tylko na dokarmianie kupiłam nań na kolki bo ma bardzo delikatny żołądek.
Aneczka podawałam jej nan i bebiko...dodam że ona nie ma problemu z brzuszkiem.Teraz chce spróbować z HiPP
Mój synek niestety żadnego mleka modyfikowanego nie zaakceptował. I do tej pory nie pije mleka a ma dwa latka. Kupowalam mu nan i robiłam na nim kaszki.
Weronisia rozumiem. A jaki HiPP Combiotik?
aneczka tak ten planuje jako kolejne mleko,a pózniej ostatecznie little steps bo podobno tez ma dobry skład.
Weronisia daj znać które mleko zaakceptowało dziecko
Milena mojej koleżanki córka jak miała 8 mc odrzuciła pierś i od tamtej pory nie chciała żadnego mleka pić. Ona więc starała się jej nabiał przemycać w jogurtach twaróg kaszce.
dziewczyny dzisiaj mała wypiła 30 ml Hipp.jutro podam jej tyle samo zobacze czy wypije
Weronisia jakiś postęp już jest oby tak dalej
Jak na razie sprawdza sie ten Hipp combiotic.Oczywiście na poczatek kupiłam 1...ostatnio wypiła juz 160 ml mleka.daje jej tak co dwa trzy dni by się nadal oswajała.ale raczej uz zostaniemy przy tym...
Weronisia to super że udało się znaleźć odpowiednie mleko
smakowo chyba jej spasowało bo tamte mlek tylko poczuła i nie chciała,mimo że jej podawałam przez dwa tygodnie.cieszę się ze już szukac nie muszę
Każde z dzieci jest inne i czasami z mlekiem trafi się za pierwszym razem a czasami trzeba trochę popróbować. My za pierwszym razem kilka razy zmienialiśmy mleko aż trafiliśmy na nan na kolki. Teraz przy córce też od razu kupiłam te wyrazie potrzeby dokarmiania i narażone się sprawdza.
Weronisia to prawda. Jak.znajdzie się odpowiednie to ulgę się odczuwa że nie trzeba dalej szukać
karolina u mnie starsza córka od razu załapała mm,jakie podałam to wypiła,a teraz moja druga córka jednak musiała wybrac smak...
aneczka dokładnie choc pełny sukces będzie jak juz przestawimy sie na mleko modyfikowane.
Tak czasem trochę zejdzie zanim znajdziemy odpowiednie mm. Przy drugim synu do dokarmiania próbowałam Bebilon, Enfamil, hipokryzja, bebiko i w rezultacie żadne mu nie odpowiadało i został przy piersi, a po skończeniu kp mm nie chciał ruszyć.