RowerDamski

Dziewczyny szukam nowego roweru dla siebie
Coś wygodnego żeby dołożyć fotelik na przód lub tył dla synusia . Macie jakieś wygodne miejskie rowery ? Coś polecacie ?

Nie jezdzimy miejskimi, ale z fotelikami. Mamy rowery z Unibike. Sa solidne, testujemy ich wytrzymałość juz kilka lat

również się dowiem

Ja mam starego Pegasusa i nie chcę innego roweru. Rowery z MTB są też dobrej jakości

Jaki model? Też myślę nad zmianą roweru

Też myślę nad zmianą

Ogólnie wszystkie wydają się ok. Zależy na czym co zależy. Jaka rama, jakie koła nie każdy rower będzie dobry dla każdego. Tata na Gasgas tr3street, A brat ma tańszy MTB formuła i oba są naprawdę pożądane

Ja się na rowerach kompletnie nie znam , poczekam co jeszcze może polecicie

Ja kiedys z media expert kupowałam i jest dobry

Ja też się nie znam, więc nie pomogę. A może warto pojechać do sklepu a nawet kilku i popytać sprzedawców co polecają, oni się znają i na pewno doradzą coś odpowiedniego dla Ciebie :wink:

A różnie jest. Zależy jaki sklep i jaki sprzedawca. Jak będzie jakiś nie tego to ci wciśnie wszystko jak zobaczy że się nie znasz

2 polubienia

Dokładnie bywa różnie zależy od sklepu i od sprzedawcy. Czasami jak chcą się czegoś pozbyć z magazynu to potrafią wcisnąć byle co

1 polubienie

Pojechałam do sklepu z mężem rozmawiali dyskutowali aż ja nie pojechałam pod drzwi sklepu autem i mąż usłyszał jak jeden do drugiego powiedział „ wciskaj te najdroższe „także …
Podziękuję za takie doradztwo

1 polubienie

Człowiek myśli, że chce dobrze, a oni tylko patrzą jak zarobić

Dokładnie…

Polecam rowery miejskie typu holenderskiego – wygodne, z niską ramą i bagażnikiem. Super pod fotelik na tył, np. Bobike, :bike::baby:

Ja jeżdżę na zwykłym górskim rowerze z Krossa i przypinamy fotelik z hamax. Ile lat ma dziecko ? Dlaczego właśnie zastanawiasz sie nad miejskim rowerem ? “Goral” jest bardziej uniewersalny moim zdaniem.

Zależy też kto gdzie jeździ bo na zwykłą asfaltową drogę wystarczy rower miejscu albo trekkingowy do wszystkiego. Na miejski można z przodu koszyk przypisać co wiele ułatwia przy dziecku. Bo u nas na dłuższe trasy,zapchaj dupki, muszą być nawet zwykłe flipsy albo wafle czy coś więc łatwo sięgnąć do koszyka nawet podczas jazdy

Nigdy nie lubiłam jeździć góralem

tez coś o tym wiem … :see_no_evil: