RowerDamski

To tez warto zawsze wypróbować rower w sklepie. Mam dwa rowery. Jeden taki nowszy i juz w sklepie mi cos nie pasowalo. Sprzedawca powiedział ze do mojego wzrostu taka wielkosc ramy i kól bedzie odpowiednia. Niestety cos jest nie tak. Bardzo meczy mnie ten rower i juz w sklepie odczulam ze mi nie pasuje. A jednak go kupilam. Moj starszy rower ktory jest mniejszy jest o wiele wygodniejszy .razke warto sie kierowac swoja wygoda i jednak przejechac sie przed zakupem.

1 polubienie

Byłam w martes sport i żadnen rower które mają wystawione nie mają nawet założonych pedalow więc nie ma ja się przejechać poza tym jeden na drugim stał . Właśnie chciałam coś stacjonarnie żeby na żywo zobaczyć a nie w Internecie ale narazie nie trafiłam na sklep w którym z przyjemnością oglądałam jakieś modele

Może spróbujesz poszukać w sklepach specjalistycznych z rowerami, które często mają też rowery testowe? Albo może mniejsze, lokalne sklepy rowerowe, gdzie zwykle jest większa możliwość podejścia do sprzętu i przetestowania go na miejscu? Ja zawsze kupuje rower w takich mniejszych sklepach.

Tam właśnie rowery sa tak ułożone ze nawet nie ma jak dojsc do nich :confused: i to jest błąd sklepu , osoby planującej aranzacje :confused:

Oni dużo wciskają, niby dobierają pod ciebie ale jak nie to idź nim 50km dziennie to wybieraj taki żeby było dla ciebie wygodnie a nie dlatego że pan ze sklepu sądzi że ten będzie odpowiedni

Narzeczony właśnie kupił rower z MTB. Nie wiem jaki model, sprzedawca mu doradzał i zdał się na niego. Po waszych wpisach to zastanawiam się czy mu nie wcisnął jakiegoś kitu :stuck_out_tongue: ale narzeczony zadowolony, to chyba najważniejsze :wink:

Ja nadal się nie zdecydowałam na żaden :laughing: póki co bieganie i rolki . Ale teraz nawet za bardzo nie mam czasu żeby jedzic i oglądać

Te z MTB są super. I cenowo wychodzą dobrze. Np polski Romet kiedyś był super teraz można go podciągnąć pod badziewie

u nas tez blisko domu nie ma dobrych terenów na rower , trzeba dużo dalej jechać . ;/