To tez warto zawsze wypróbować rower w sklepie. Mam dwa rowery. Jeden taki nowszy i juz w sklepie mi cos nie pasowalo. Sprzedawca powiedział ze do mojego wzrostu taka wielkosc ramy i kól bedzie odpowiednia. Niestety cos jest nie tak. Bardzo meczy mnie ten rower i juz w sklepie odczulam ze mi nie pasuje. A jednak go kupilam. Moj starszy rower ktory jest mniejszy jest o wiele wygodniejszy .razke warto sie kierowac swoja wygoda i jednak przejechac sie przed zakupem.
Byłam w martes sport i żadnen rower które mają wystawione nie mają nawet założonych pedalow więc nie ma ja się przejechać poza tym jeden na drugim stał . Właśnie chciałam coś stacjonarnie żeby na żywo zobaczyć a nie w Internecie ale narazie nie trafiłam na sklep w którym z przyjemnością oglądałam jakieś modele
Może spróbujesz poszukać w sklepach specjalistycznych z rowerami, które często mają też rowery testowe? Albo może mniejsze, lokalne sklepy rowerowe, gdzie zwykle jest większa możliwość podejścia do sprzętu i przetestowania go na miejscu? Ja zawsze kupuje rower w takich mniejszych sklepach.
Tam właśnie rowery sa tak ułożone ze nawet nie ma jak dojsc do nich i to jest błąd sklepu , osoby planującej aranzacje
Oni dużo wciskają, niby dobierają pod ciebie ale jak nie to idź nim 50km dziennie to wybieraj taki żeby było dla ciebie wygodnie a nie dlatego że pan ze sklepu sądzi że ten będzie odpowiedni
Narzeczony właśnie kupił rower z MTB. Nie wiem jaki model, sprzedawca mu doradzał i zdał się na niego. Po waszych wpisach to zastanawiam się czy mu nie wcisnął jakiegoś kitu ale narzeczony zadowolony, to chyba najważniejsze
Ja nadal się nie zdecydowałam na żaden póki co bieganie i rolki . Ale teraz nawet za bardzo nie mam czasu żeby jedzic i oglądać
Te z MTB są super. I cenowo wychodzą dobrze. Np polski Romet kiedyś był super teraz można go podciągnąć pod badziewie
u nas tez blisko domu nie ma dobrych terenów na rower , trzeba dużo dalej jechać . ;/