Wśród wielu moich znajomych rowerki tej firmy cieszą się bardzo bardzo dobra opinia. A popyt na nie jest taki duży, że ludzie robią zamówienia w sklepach bo rozchodzą się w mgnieniu oka mimo, że ceny są spore.
Czy macie podobne doświadczenia?
Doczytałam, że naukę jeżdżenia na rowerze warto zacząć jak dziecko nauczy się chodzić, więc już nawet koło 1-2 roku życia. Za jakiś czas więc będziemy się rozglądać za rowerkiem biegowym a ten producent ma je w swojej ofercie. Tylko czy faktycznie warto?
Ja mam z kinderkraft ;) I polecam a o woom nie wiem. z tego co pamiętam to są drogie. Jak wybierałam dla syna to chyba wpadłam na jeden z nich
Oj mnie na niego nie stać, cena za rowerek biegowy jest spory.
Jaka cena tych rowerów ze piszecie ze takie drogie?
U nas biegowka świetnie się sprawdziła 🙂 zaczelismy ok. 1,5 roczku i fajnie sobie córeczka radziła.
Kverve pierwszy raz słyszę o takiej firmie rowerków. Więc się o niej nie wypowiem. U nas bardziej hulajnoga niż rowerem biegowy się sprawdza. Ale córka ma już 2 latka
Mama być ta marka to widzę, że około 500zł. Ja mam biegowy za 130zł i nie uważam by był zły choć córka powoli się rozkręca do jazdy
myślę że ten za 130 zł nie będzie niczym gorszy od tego za 500 nie ma co przepłacać
https://www.aktywnysmyk.pl/59-rowerki-biegowe-woom
Jest kilka rodzajów tych rowerków x tego co widziałam:)))
Może w biegowym nie ma takiej różnicy, ale z tego co znajome mówią to przy nauce samodzielnej jazdy już na takim standardowym rowerku to próbowali kilku modeli różnych firm i na żadnym dzieciom nie szło a zainwestowały w Woom i od razu poszło.
A biegowe jaka macie?
Aneczka hulajnoga macie oprócz rowerka czy zamiast?
My biegowy My z kinderkraft, hulajnoge taka niebieska z biedronką ;)) Super. U mnie syn jeden i drugi szybko załapali jazdę na tym i tym
Biegowy kinderkraft ma bardzo duże osób ☺
Muszę popatrzeć za ofertami Kinderkraft :)
Ja mam z Kinder kraft,ale nie pamiętam dokładnie modelu. Gdzieś na forum pisałam
No naprawdę ceny są okej, i nam służy bardzo długo;)) bo mamy go po starszym synie
Mazia właśnie znalazłam Twój wątek i już wiem :)
Kverve dokładnie ogólnie dobra solidna firma niemiecka wózki tez maja dobre .☺
Nie znałam tej marki Woom.
My mieliśmy najpierw 4 kołową biegowke Puky Lino, potem 3 kołową kinderkraft i teraz ma 2 kołową jakaś z allegro movino magnesium pro. Tez gdzies pisałam w wątku Mazi :)
Nati zgadam się, mam od nich mate piankowa do zabawy dla syna i jest nie do zdarcia :)