Kverve o tak maty tez maja świetnie wykonane ☺
Odswieze watek gdyz wlasnie przymierzamy sie do zakupy roweru juz z pedalami dla syna. Wszyscy polecaja Woom, ze lekki, ze super. No ale cena ? 2 tys. Prosze, niech kroras napisze ze wart swojej ceny i potem sprzedam za polowe tej ceny i bede zadowolona hahhaha. Kask tez musimy kupic juz wiekszy wiec to naprawde duze pieniadze
Woom spoko lekki itp. Ale mielismy kilka i z lionelo rowniez niczemu nie odbiegał, a byl prawie 5 razy tanszy dlatego uwazam co kto lubi i na co kogo stac
Az musialam go wygooglowac. Faktycznie cena jak za rowwrek biegowy jest kosmiczna, przeciez tam ani lancucha, mechanizmow ani przerzutek nie ma wiec za co az tyle. Nie kupilabym napewno.
Ja mowie o rowerze z pedalami, nie biegowym
Ja bym chyba poszukała używanego w dobrym stanie, bo cena dość zniechęcająca. Zazwyczaj tak robiłam, jak miałam upatrzoną jakąś droższą rzecz znanej marki.
Na razie jesteśmy jednak na etapie pierwszego rowerku biegowego, bo synek ma 15 miesięcy, więc na wiosnę jakiś sprzęt tego typu może się przydać, ale wiem że fizjomommy polecała na instagramie jakieś rowerki biegowe i myślę, że wybiorę coś z jej polecajek.