Regularność miesiączek po porodzie

Ja dostawałam tabletki od teściowej ale nie mogę sobie przypomnieć nazwy dość silne i przez jakis czas pomagały mi 

Teraz po porodzie bóle są mniejsze więc wystarczy mi sam ibuprom rr jedna tabletka czasem dwie w ciągu dnia 

Przed porodem od rana dwie tabletki później kolejne dwie potrafiłam wziąć i z łóżka nie wychodzić teraz mogę śmiało wyjść z domu wiadomo jest dyskomfort trochę pobolewa ale do zniesienia 

Kurczę szkoda ze nie pamiętasz tez bym skorzystała :p

Pati bardzo czesto masz miesiaczki ;( ja mam tyłozgiecie tzn. juz teraz sie przestawiło;) ale miałam tyle lat to pamietam ze był to ciezki czas jeśli zbliżał sie okres;( 

Miesiąc szybko minie i znowu to samo.. 

Też znam nimesil , w sumie dostałam go na bóle kregosłupa ,ale pisze głównie o bolesnym miesiączkowaniu. 

Kiedyś łykałam tabletki ziołowe castagnus na regulację i pms. Ale jako nastolatka z zalecenia ginekologa :)

JA BRAŁAM A NIMESIL TAKIE SASZETKI DO ROZPUSZCZANIA W WODZIE JAK MIAŁĄM BARDZO BOLESNE MIESIACZKI 

Zapytalam i ja dostawałam od teściowej Poltram combo no i u mnie przy silnych bólach pomagało 

Ja pierwsza miesiaczke dostałam niestety już 3 miesiące po porodzie… przed ciąża miesiączki to porażka. W pierwszy dzień nie byłam w stanie iść do pracy. Ketonal ten 250 musiałam łykać i cały dzień spałam. A teraz nawet nie czuje kiedy mi się zaczyna miesiączka �

Lekarz przepisuje nimesil na bole miesiączkowe i stomatolog na bol zęba po wyrwaniu..