Ja tez kupiłam mam dwa na zmianę
Dzięki Kinga za link
Mam też firmy akuku i babyline i też polecam.
O dzięki gabilabi, cena przystępna
Z Akuku też są bardzo fajne i dość tanie ręczniki
Mi te tańsze bardziej się sprawdziły niż droższe Mojej pierworodnej jak kupowałam ręcznik dałam coś około 60 zł za mały i nie był moim zdaniem wart swojej ceny więc teraz postawiłam na tańsze i jestem zadowolona i z ceny i z jakości.
ja miałam specjalnie kupione dla dziecka
Ja dla córki mialam zwykle 2 duże i 2 male reczniki, grube frotte. Teraz małemu tez kupiłam takie, nie dziecięce.
Ja mam ręczniki z kapturkiem. Mam i z Canpol, z A kuku i jestem zadowolona. Dobrze chłoną wodę a jak wyciągam małego z wanienki to od razu narywam kapturkiem główkę żeby włoski mogły przeschnąć.
Mam ich 3 i jeden mały. Kupując zwróć uwagę na rozmiar ręcznika żeby Maluch nie wyrósł z niego za szybko.
Dzięki dziewczyny za rady
Ja mam z Canpol z kapturkiem jest super miękki i delikatny wypralam w plynie dla dzieci z loveli
Sylwia dobrze wiedziec:) my dostalismy sie do testowania zestawu z Canpolu i jest w nim taki recznik kapielowy to pierwsze go wypróbuje
Tak kupowałam ręczniki dokładnie 2 sztuki specjalnie dla dziecka z kapturem
Ja mam mase recznikow dla dzieci… Ale czasami jak nie mam go pod reka to uzywam zwyklego recznika, tyle ze biore nieco miekszy niz te inne… Z tego co zauwazylam Łucji to roznicy nie robi.
Używam specjalne okrycie dla malucha, a do wycierania miękki ręcznik, okrycie sprawdza się bardzo jeśli chodzi o główkę dziecka
Ja osobiście dzieci wycierałam ręcznikami,które miałam w domu tylko że wyprałam je w płynie do prania dla dzieci.
Ja mam kilka ręczników specjalnie dla dzieci, ale powiem szczerze dużo lepiej sprawdza się wycieranie w pieluszkę, tetrową lub flanelową, wydaje mi się przyjemniejsza w dotyku:)
Zależy od materiału z jakiego wykonany jest ręcznik dla dziecka. My mamy miekki, bardzo przyjemny w dotyku. Napewno jest lepszy niz pieluszka tetrowa ktora zazwyczaj jest szorstka. Okrycie kąpielowe używa sie dlugo więc warto kupic produkt lepszej jakosci.
Tylko że tanie nie zawsze oznacza gorsze;) Ja mam tanio kupiony ręcznik który używałam przy synku a teraz i przy córce i muszę powiedzieć że nadal jest i miękki i chłonny a zresztą przecież my tym ręcznikiem nie będziemy dziecka wycierać tylko otulać a ręcznik sam wchłania tą wodę. Jedynie główkę przecieram.
My mamy specjalnie kupione dla małego z kapturkiem jednak z perspektywy czasu obeszloby sie bez nich i zwtjly domowy dalby rade