Reakcja na ciąze

Jak powiedzieć 15 latkowi że będzie miał rodzeństwo(siostrę)

Ja jestem z tych co lubia zaskakiwac, wiec np zabralabym syna do energylandia albo do parku trampolin albo aquaparku i tam na jakiejs konstrukcji wykrzyczala : synuuuu kocham Cieeeee bedziesz mial rodzenstwoooooo !

To juz mega duzy facet wiec domyslam sie ze reakcja moze byc rozna, dlatego chcialabym to zrobic w jakims dla niego fajnym ekstremalnym miejscu :heart:

Fajnie tez wtedy odrazu zaznaczyc ze nie bedziecie go traktowac jako bezplatna nianke czy cos :wink:
Wiekszosc swojego zycia byl jedynakiem wiec duuuuzo sie zmieni w jwgo zyciu. Ale z drugiej tez strony juz na pewno oprocz szkoly ma jakies hobby,pasje i kolegow wiec na spokojnie :heart:

Może spróbujcie tak stopniowo “wybadać teren”, podgadać o temacie ciąży, rodzeństwa i tak stopniowo mu tę informację przekazać :blush: na pewno będzie to dla niego szok, bo tyle czasu był jedynakiem, ale na pewno później nie będzie widział świata poza swoją młodszą siostrzyczką! :star_struck:

Ja bym zabrała go na jakąś pizze czy burgery i wtedy powiedziała. A rozmawialiście na temat rodzeństwa z nim ? Wiesz już jaka może być reakcja ?

A będzi mógł zmieniać małej pampersy!

Przepraszam, że zapytam, ale trochę kojarzy mi się ten post z poprzednim od użytkowniczki @Gosia221
Wiek chłopca ten sam
I znów poruszone zmienianie pampersów

Nie wiem jak wy dziewczyny, ale dla mnie to po prostu dziwnie mega wygląda

4 polubienia

@LOVI_Redakcja czy mozna jakos zweryfikowac autentycznosc profili @Dunia45 i @Gosia221 ?

Przy okazji prosze o podpowiedz dlaczego ja nie moge dodawac zdjec ? Nie laduja sie w ogole mimo ze nie maja duzego rozmiaru

3 polubienia

Faktycznie, dość dziwna sprawa…

Ciekawe, czekamy na odpowiedź :upside_down_face:

Jestem tego samego zdania

Może odpowie sama autorka postu .

Ja mam wrazenie , ze te kwiestie “pampersow” to jakis troll … na zasadzie wejdę na forum dla mam i zrobie zamieszanie .
I wydajr mi sie , ze to Dunia robi zamieszanie , bo obawy Gosi moglybyc prawdziwe chociaz w poprzednim watku nic konkretnego nie odpisala

Też od razu o tym pomyślałam … bardzo dzień sytuacja

Też o tym pomyślałam , jak to przeczytałam .

Hmm, rzeczywiście masz rację, że dość dziwnie to wygląda…

A autorka postu milczy wiec no dziwne.

1 polubienie

Może rzadko wchodzi na forum :upside_down_face: No nic, może z czasem coś więcej się dowiemy :blush:

Zauważyłam , że tylko ten post był dodany i nic więcej

No to pewnie ktoś sobie żarty robi :frowning: mało jest takich ?

I konto utworzone dosłownie na moment przed dodaniem postu.

1 polubienie