Jak powiedzieć 15 latkowi że będzie miał rodzeństwo(siostrę)
Ja jestem z tych co lubia zaskakiwac, wiec np zabralabym syna do energylandia albo do parku trampolin albo aquaparku i tam na jakiejs konstrukcji wykrzyczala : synuuuu kocham Cieeeee bedziesz mial rodzenstwoooooo !
To juz mega duzy facet wiec domyslam sie ze reakcja moze byc rozna, dlatego chcialabym to zrobic w jakims dla niego fajnym ekstremalnym miejscu ![]()
Fajnie tez wtedy odrazu zaznaczyc ze nie bedziecie go traktowac jako bezplatna nianke czy cos ![]()
Wiekszosc swojego zycia byl jedynakiem wiec duuuuzo sie zmieni w jwgo zyciu. Ale z drugiej tez strony juz na pewno oprocz szkoly ma jakies hobby,pasje i kolegow wiec na spokojnie ![]()
Może spróbujcie tak stopniowo “wybadać teren”, podgadać o temacie ciąży, rodzeństwa i tak stopniowo mu tę informację przekazać
na pewno będzie to dla niego szok, bo tyle czasu był jedynakiem, ale na pewno później nie będzie widział świata poza swoją młodszą siostrzyczką! ![]()
Ja bym zabrała go na jakąś pizze czy burgery i wtedy powiedziała. A rozmawialiście na temat rodzeństwa z nim ? Wiesz już jaka może być reakcja ?
A będzi mógł zmieniać małej pampersy!
Przepraszam, że zapytam, ale trochę kojarzy mi się ten post z poprzednim od użytkowniczki @Gosia221
Wiek chłopca ten sam
I znów poruszone zmienianie pampersów
Nie wiem jak wy dziewczyny, ale dla mnie to po prostu dziwnie mega wygląda
@LOVI_Redakcja czy mozna jakos zweryfikowac autentycznosc profili @Dunia45 i @Gosia221 ?
Przy okazji prosze o podpowiedz dlaczego ja nie moge dodawac zdjec ? Nie laduja sie w ogole mimo ze nie maja duzego rozmiaru
Faktycznie, dość dziwna sprawa…
Ciekawe, czekamy na odpowiedź ![]()
Jestem tego samego zdania
Może odpowie sama autorka postu .
Ja mam wrazenie , ze te kwiestie “pampersow” to jakis troll … na zasadzie wejdę na forum dla mam i zrobie zamieszanie .
I wydajr mi sie , ze to Dunia robi zamieszanie , bo obawy Gosi moglybyc prawdziwe chociaz w poprzednim watku nic konkretnego nie odpisala
Też od razu o tym pomyślałam … bardzo dzień sytuacja
Też o tym pomyślałam , jak to przeczytałam .
Hmm, rzeczywiście masz rację, że dość dziwnie to wygląda…
A autorka postu milczy wiec no dziwne.
Może rzadko wchodzi na forum
No nic, może z czasem coś więcej się dowiemy ![]()
Zauważyłam , że tylko ten post był dodany i nic więcej
No to pewnie ktoś sobie żarty robi
mało jest takich ?
I konto utworzone dosłownie na moment przed dodaniem postu.