Może niekoniecznie żarty.
Nowa użytkowniczka, może niekoniecznie ogarnia forum ![]()
Dziwne trochę tylko, że posty są do siebie podobne, w sensie nawiązanie mają podobne, a pani odpowiada bardzo wybiórczo na komentarze. Każdy kiedyś był nowy i zaczynał, ale szukając porady jednak szanuje się czas osób, które chcą pomóc. Nawet jakby ktoś niebukial napisać kilku kom, czy oznaczyć komu odpowiada, to wystarczy napisać jeden obszerny komentarz i sprawa wtedy zupelniebinaczej wygląda
Tym bardziej , że ta druga osoba zapytała się znowu o pampersy .
No ale posty bardzo podobne do tego o przebieraniu dziecka przez 15 latka
Nie wiem co to ma na celu
My przekazywalismy to pierwszoklasiscie.
Na poczatku dostal zdjecie USG i patrzyl na nie z pytaniem: “Co to za plamy?”
Kompletnie nie wiedzial, o co chodzi. Chwile pozniej dostal koszulke – z przodu miala napis “Mam sekret” , a z tylu “Bede starszym bratem” . Wtedy od razu zajarzyl:smile: Mina byla bezcenna, a radosc ogromna. Do dzis milo to wspominamy:heart:
Ale cudowna historia! ![]()
Wyobrażam sobie jego minę, gdy zczail o co biega
Piękna pamiątka ![]()
Super pomysł , jakbym miała starsze dziecko to też bym coś takiego zorganizowała.
Świetnie że syn tak zareagował , ja jestem ciekawa jak najstarsza córka zareaguje bo ostatnio mówiła że już rodzeństwa jej wystarczy ![]()
my mamy tylko 2 wiec to było pierwsze i ostatnie rodzeństwo ![]()
Myślisz jej to powiedzieć luźno w rozmowie czy coś wymyślisz jak @Mamina
Pewnie powiemy luźno w rozmowie ale dopiero później bo córka to straszna gaduła jest i wszystkim odrazu powie…a nie chcemy żeby wszyscy wiedzieli…
No pewnie że tak , a jak to początek ciąży to trzeba ostrożnie 🩷
Dokładnie aktualnie 13 tydzień idzie także wszystko jeszcze przedemną:grinning: ale brzuszek już widać bo to moja 4 ciąża więc wcześniej już widać ![]()
Oo to juz 🩷🩷 jak znosisz upały ? I jak nudności ?
Biorę tabletki na wymioty i w miarę widzę że dobrze znoszę ten okres 1 trymestru.
To najważniejsze że jesteś w stanie normalnie funkcjonować
🩷
To dużo zdrówka i siły na przetrwanie ciąży , szczególnie w upały .
A jak się czujesz w te upały ? ![]()
Ogólnie powiem szczerze jestem zmęczona , jestem na tabletkach przeciwwymiotnych i bardzo senna po nich jestem więc jak się budzę za chwilę spała bym dalej a mam do ogarnięcia dwoje maluchów w domu🙄 dziś dały mi tak popalić że szczerze miałam dosyć wszystkiego