Rana po cc

Na olej migdałowy to teraz jakas faza chyba bo nawet w tym olejku z rossmana za grosz to tez na tej bazie ;)

Klaudia ja czekam jak są jakieś promocje jak kupuję na ich stronie, a jak nic nie mają to zamawiam na allegro ze smartem, zeby za przesyłkę nie płacić:p

No właśnie koszty tych przesyłek są wszędzie duże, dobrze ze jest allegro i Smart..  tez często tak robię! :)

Klaudia ja już na tym smarcie w ciągu roku to bardzo dużo zaoszczędziłam:D

Ja wykupiłam na valy rok ostatnio czytając wasze zachwalanie tym smartem i teraz myślę że się zwróciło bo vo chwila cos zamawiam ale wpadlam tez na te monety i już udało mi się bon wykorzystac na 10zl;) kurcze zwracajcie na to uwagę bo czesto zamawiając przez telefon przez aplikację dada dodatkowe monety ;)

Ale pewnie o tym wiecie ;D

Przez aplikację są monety, a na kompie nie? Nie wiedziałam:p

Też myślałam, że te monety wszędzie są ale nie zwracałam uwagi bo tylko przez aplikację kupuję. Nawet jeśli przez kompa znajdę. 

Aniska tak też mi się wydaje, że o olejku ze słodkich migdałów coraz częściej słychać.

Klaudia ja się nie znam za malo.kupuje na allegro ale wczoraj to zauważyłam ze przez aplikacje mogłam zyskać 4 monety więcej a przez kompa tylko 4;)

Tez niektore produkty są z monetami a inne nie, niewiem od czego to zależne;/

a to ja nie zauważyłam, że z aplikacji więcej monet można uzyskać, Myślałam ,ze to nie ma zależności 

To dobrze, że mówicie, bo często cos zamawiam, a nie zwracałam na to uwagi wcale..

Moze to teraz taka promocja nie wiem ja az tak dużo nie zamawiam przez allegro, ale teraz jak zamawialam prezenty to zauwazylam tez nie wiem dla czego jiektorsy daje te monety inni nie,

W niektórych ofertach jest rzeczywiście napisane, że dostaniesz np. 4 monety za zakup w aplikacji, a w niektórych dostajesz niezależnie od tego, gdzie kupisz.:)

Monety zazwyczaj są wkalkulowane w cenę niestety, albo drożej i monety, albo taniej i brak. Ja uwielbiam allegro za darmową dostawę w Smart 

Pplatyna masz rację niestety to się wiąże ze wzrostem ceny zakupu

A jakie opatrunki polecicie?

Ja polecam kupić opatrunek plaster miodu o wymiarach 25 cm x 10 i poproś podczas cc żeby Ci go nakleili. W niektórych szpitalach ten opatrunek jest w standardzie. Plaster miodu nosi się tydzień a później najlepiej ranę wietrzyć :slight_smile:

Musze o tym poxzytać bo najprawdopodobniej bedę miala kolejne ciecie. A nie pamietam już jakie opatrunki stosowałam przy pierwszym cc.

Podstawą jest wizyta u fizjoterapeuty , terapia blizn. To co się stosuje na Blizne zależy od jej stanu Takie opatrunki można przejrzeć sobie na stronie Opatrunki specjalistyczne – produkty do leczenia ran | Medycznie.com.pl

Po tej cesarce mialam wlasnie taki plaster. Fajne rozwiazanie. Jest szczelny. Nie trzeba wymieniac co chwilę (tak mialam przy pierwszej cesarxe)