Swiezoupieczona ja też zakładałam że urodzę naturalnie. Skończyło się CC ale dla mnie najważniejsze było dobro dziecka. Zobaczysz u Ciebie wszystko się dobrze skończy :)
Dziewczyny, co do blizny po cc, kuzynka naklejała plastry ze srebrem i mega pomogły, blizny prawie nie widać :)
Ja nic takiego nie stosowałam i blizna jest mało widoczna
Może to jest kwestia indywidualna.u każdego goi się inaczej . Każe ciało jest inne
też myślę, że to indywidualna kwestia każdego:)
Kazde ciało goi się inaczej ba... nawet nasze ciało inaczej moze się goic w wieku 20 lat a inaczej za 5 lat
Dokładnie gojenie się to indywidualna sprawa ja niczym blizny nie smaruje a jej prawie nie widać :) ładna cienka blizna :) nie ma co się bać CC - trzeba się tylko psychicznie nastawić na to co nas czeka - od cewnikowania, po leki do wypicia, wkucie w kręgosłup a potem już z górki.
dziewczyny a olej kokosowy polecacie ? :) wlasnie nie wiem czy go nie podarowac sasiadce bo ma cc w tym tygodniu i chce jej kupic prezent, wiecie dla niej a nie dla dziecka :)
A jaka funkcje ma pełnić ten olej?
Ja jestem 8 miesięcy po cc i po jeden stronie jest mało widoczna, niestety z drugiej widać
Pplatyna ja nie wiedzialam co mnie czeka i niestety w kucie w kręgosłup to coś strasznego 😐
klaudiasz , olej kokosowy mega nawilza cialo, nie slyszalas ?
U mnie wszystko ładnie i szybko się zagoiło może dlatego że jestem szczupła i miałam 24 lata jak miałam cc
Olej kokosowy to do smażenia dobry;)
Idziemka ja się właśnie obawiam wbicia w kregoslup bardziej niż znieczulenia alergolog o tym nawet nie myślałam i w sumie nie było potrzebne ;)
O oleju kokosowym w kosmetykach słyszałam, nawet sama raz krem z niego robilam :) i dodawałam do peelingu :) ale tak w ciazy to głównie o oleju z migdałów słodkich..
oo wlasnie a gdzie kupujecie olej ze slodkich migdalow ? taki 100% bez dodatkow ?
aniska, tak do smazenia jest mega :D ja sie zdziwilam jaki daje efekt po posmarowaniu na ciele, gdzie nie bylam zwolenniczka takich cudow
Mi jakoś olej kokosowy do smarowania ciała nie przypadł do gustu za bardzo. Jakoś mnie po nim skóra swędziała.
Olej ze słodkich migdałów to chyba wszędzie, hebe, superpharm.. widzialam tez w rossmanie :)
Anabanana ja kupuję z Lullalove olej ze słodkich migdałów.
Idziemka, lullalove ma super rzeczy <3
Tylko cenowo różnie to bywa :p