Poszukuję dobrej jakości rajstop dla córki. Uwielbia chodzić w sukienkach do przedszkola a coraz chłodniej się robi więc takie grubsze pilnie poszukiwane :) z zeszłego roku już wyrosłą. Zależy mi też na jakości, by po kilku praniach nadal się nadawały :) szukam i szukam i wszędzie same małe rozmiary. My byśmy musiały mieć 122.
My mamy z bebe_store takie na szelki i są nie do zdarcia :)
Polecam rajstopy z wełny merynosów marki Steven. Na allegro są po 40 zł za parę. Są mega mega dobre
A ktoś kupuje chłopcom rajstopy ?
Ja.kupuje chłopcom.rajstopy ale na zime pod spodnie więc mam z różnych firm bo i tak ich nie widać . Nie mam córki więc nie podpowiem.. jednak wydaje mi.sie, ze dziewczynce trzeba kupić lepsze do sukienki czy spódniczki.
Oczywiście ze chlopcom rajstopy rowniez Oczywiście takie grubsze na zime pod spodnie na snieg albo wygodne gonienie po domu
Osobiście mam córki ,ale gdybym miała syna to napewno bym kupowała rajstopki :) Właśnie na zimowe dni pod spodnie :) A po domu do biegania również są bardzo wygodne :) Tym bardziej jest dużo wzorów właśnie dla chłopców :)
A dziewczynkom staram się kupić lepszej jakości rajstopy ,bo niestety niektóre tańsze od razu po praniu się mechacą i niestety nie wygląda to dobrze. A wiadomo nieraz ubiera się je właśnie do sukienki :)
Dla syna od małego kupowałam. Zimą po domu często w nich biegał zamiast spodenek i skarpet :) plus pod spodnie na spacery zimowe :)
No właśnie o to mi chodzi, że warto do takich rajstop dopłacić bo jednak ważna jest jakość. Muszę pozaglądać w te sklepy Wasze :)
Przyvstarszej corce wiwcej korzystalam z getrow czy spodni nie lubie rajstop;/
Ale jak to z dziewczynkami vo okazja to kiecka;) wiec kilka par mialam ;) najlepsze jakie mielosmy to kupione w auchanie firmy wola;) kilka par miala i naprawde fajnie sie nosily dla mlodszej mam po kuzynmach cool club ale czy sa takie super;/ sa bo sa bp w sumie rzadko ubieram;)
czy jeszcze je można kupić?
Dobre pytanie bo starsza corka juz jest nastolatka;)
Ale te co mialysmy to kupilam w auchanie w takich koszach byly rozne rodzaje i pamietam wlasnie te wola bo byly miekkie i takie fajne w dotyku ja duzo rajstop nie mialam nie kupowalam bo moje dziecko chodzilo wiecej w spodniach ;) a rastopki od swieta ;)
ja córci do sukienek czy spódniczek kupuję lepsze ładniejsze rajstopki, a pod spód to takie tańsze.
po domu też często nosi rajstopki bo lubi ściągać skarpety a mamy płytki w domu i nie chcę żeby chodziła boso po podłodze
Oj to u nas na bosaka gania ;) a najlepsze jednak getry albo luzne dresowe latem sukienki moze miala ze 2 razy ubrane ;) jakos sama nigdy ich nie lubilam a i wygodniej na plazu zabaw w spodenkach niz spodniczce czy sukience
u mnie córka uwielbia sukienki, więc musze się wyposażyć w rajstopki, a wiadomo takie cienkie to czasami na raz są
Cienkie tak... teraz daje jej takie średniej grubości ale zaraz trzeba grubsze zakładać. A szafa już gotowa w sukienki :)
Ja czasami zastanawiam się czy ciepło synowi , a później patrzę na dziewczynki w sukienkach i rajstopkach nawet zimą;) tak zastanawiałam się czy te rejstopki są jakieś specjalne, cieplejsze ;)
justys021 ja kupuję normalne rajstopy córce one z materiału to są ciepłe.
JustyS, zdradzę Ci tajemnice rajstopek :) zimą ubieram na nie kombinezon :)
jesienią grubsze spodnie które nie zostawiają meszkow na rajstopach, dlatego też spodnie mają zbliżony kolor do rajstop
polecam rajstopy yo club!, używamy stale 40 DEN, 116-122 (5,5, szczupłe dziecko)
jak córka była młodsza to miałam problem z rozmiarem, zazwyczaj różne były za szerokie na nogach, teraz się to wyrównało
polecę Wam te getry, legginsy a La rajstopy ale bez stop firmy romartex - nasze ulubione, też 40 den. Plus jest ten że w przedszkolu mają czasem zajęcia sensoryczne, trzeba zdjąć skarpety więc nieważny strój, zawsze jest wygodnie, ładnie i praktycznie
To u nas zimą bez rajstop pod spodniami . Teraz te zimy są tak ciepłe ,że same spodnie noszą maluchy . Ja chyba tylko córce po urodzeniu zakładałam spodnie i rajstopy , ale było bardzo zimno
Ja na zime kupowalam poki co spodnie ocieplane duzo nie chodzilysmy bo mala byla wozkowa jeszcze jak troche dreptala to wlasnie spodnie watolonowe i getry ale to kilka razy i potem juz wiosna zawitała;)
W tym roku planuje podobnie;) jenasy ocieplone od spodu polarem a potem takie typowe na sanki albo sztruksy ocieplone polarem-ogrodniczki;) zawsze wole miec ze 2 pary bo nigdy nie wiadomo jak z pogoda i co sie sprawdzi co wygodniej ubrac;)