Ja bardzo polecam rajstopki firmy Agatki, są super jakości ! Mają ich różne wzory, grubości i kolory. Moja córcia jest miłośniczką sukienek więc rajstopki mamy przetestiowane
to ja rajstopy przeważnie kupuję w pepco bo córka szybko wszystko niszczy, więc nie ma sensu drogich kupować, a po drugie jest tam też spory wybór od gładkich do takich z różnymi postaciami z bajek co oczywiście dla niej jest hitowe :D
ja też pepco, smyk i dziś zamówiłam na sinsay zobaczymy jakie przyjdą
A ciekawanjestem ich rajstop z sinsey mialam skarpetki to takie male jak by nie ten rozmiar
Ja kupiłam w pepco i jestem zadowolona.
Mi najbardziej odpowiadały z mayorala, dostałam po córeczce znajomej i jakość jest mega, ale znów cena powala. Ale coś za coś nic się z nimi nie dzieje, nawet jednego pęczka.
Ale jakościowo dobre są też rzeczy z firmy WOLA.
Tak wola rajstopki juz wspominalam o nich na forum;) ja kiedys w hipermarkecie kuoilam w tyxh koszach z wysypanymi rajstopami skarpetkami;) ale na vinted tez ki kiedys mignely;)
Z sinsay strasznie kurczą się po praniu.
Teściowa teraz kupila córce rajstopy z MORAJ. zobaczymy jak będą się sprawować. Póki co widzę, że rozmiary są bardzo zanizone
Aniss mój mąż pracuje w tej firmie i kupujemy tam rzeczy i są super.
ja kupuje w pepco , ale nie każde są okej niektóre po jednym razie nadają sie tylko do kosza ;/ ja juz wiem ,których nie tykać , ale najczęściej tylko one są
Moraj ma super produkty.
z Pepco też są jednorazowe, potwierdzam. Polecam romartex: rajstopy i legginsy dziewczęce
Ja również polecam WOLA :) Polska firma dobra jakościowo :) Rajstopki się nie mechacą i po wielu praniach wyglądają super!:)
Z MORAJ co prawda nie rajstopki ,ale bielizna męska (bokserki) bardzo szybko zaczęły się pruć.
ja nie znam tej firmy Moraj nawet, muszę zerknąć w wolnej chwili.
Tez nie slyszlqam
Ja zawsze odbierałam Moraj jako ubrania na wysokim poziomie. A teraz wydaje mi się, że niektóre przypominają chińskie.. rajstopki mam do córki ale 122 wypada jak 104
nie słyszałam o tej firmie
Moraj to w sumie dość popularna marka :)
Ja z moraja mam piżamkę dla córki i fajna jakość bawełny naprawdę fajna ale lubiąca przyjmować plamy;( i bluzeczka ma miesiąc a już w plamach nie do odprania;(