Silje super zdjęcie
puzzle piankowe to super sprawa na lata, na początku służą jako miejcie do zabawy
potem można nimi się bawić na różne sposoby, układać kostki, domki a nawet grać w klasy
dotarły do nas puzzle dziśz super są, jak je jutro rozłożę bo wystawiłam na balkon żeby wyschły po potoku śliny Fi to też zrobię fotkę i nawet mam plan dokupić drugą paczke, żeby w pokoju Gabi miała też takie do zabawy. Nie sa drogie na allegro więc chyba jutro złożę zamówienie siostrze znów;)
Marta dziękuje , super cena na te puzle ja jakoś nie mogłam znaleźć w takiej cenie:)
Mraczek nie ma za co masz przynajmniej sprawdzone
Ja puzzle przez miesiąc chyba oglądałam zanim zdecydowałam się kupić
No to chyba też czas na nas musimy się rozejrzeć za jakimś fajnymi puzzlami piankowymi. Silje Twoje zdjęcie jeszcze bardziej mnie motywuje
Kikacu też super
No to teraz nie mam wyjścia dziewczyny jak będę miała to tez sie pochwale:-D
ja dziś domówiłam drugi zestaw a co zrobie dywan w pokoju Gabi z puzzli, poza tym cóż za wygoda, do tej pory mały po jedzeniu zawsze się wygniecie i serek pójdzie na dywanie czy kocu wiadomo wsiąka i trzeba prać, a puzzle mokra ściereczka wystarczy i do sucha papierowym ręcznikiem i ani śladu. Już nie muszę prać dywanów zdecydowanie super rzecz. Fi az piszczy jak Gabi wyjmuje środki z puzzli . A wyjmuje bo uczymy się literek
Jeszcze coś napisze o puzzlach, dlaczego warto mój Filip nie mógł sobie poradzić z raczkowaniem po kocu zwijał mu się i ciągle się złościł, a teraz kurcze śmiga jak szalony po puzzlach dziś tak szedł, że aż musiała go szafa zatrzymać biednego;)
Kikacu szafa cała??
Nasze puzzle wczoraj miały test na zewnątrz, ale nie rozkładałam wszystkich, więc młoda i tak z nich zwiała
hehe jeszcze cała, ale jaka czysta polerowana ustami;) u nas też puzzle miały test na zewnątrz i fajnie się sprawdzają, na pewno dużo lepiej niż koc, nie ciągnie od betonu a to najważniejsze , oczywiście u mnie problem z sąsiadami bo muszą dywany trzepać na balkonie:/ już tysiąc razy mówiłam, że całe pranie mam brudne przez nich (bo trzepią dywany po psie:/) a ostatnio jak na złość mi chyba pety znajduję, więc muszę codziennie chować puzzle
Kikacu podaj mi jeszcze raz namiary bo nie mogę otworzyć z tego linku , a ile było w opakowaniu i jakiej sa grubości . Fajnie wyglądają,
Silje a co do motywacji ja już ja mam , robimy domek na balkonie
Kikacu dziękuję puzzle już zamówione, i czekamy na przesyłkę
Jeśłi zamówiłaś u tego gościa co ja to jak dziś zamówiłaś to w poniedziałek pewnie dostaniesz, on jest ekspresowy i polecam Ci od razu je przewietrz na dworze bo w tym nylonie one mają taki dziwny zapach ale wystarczy trochę je wywietrzyć i jest ok.
Podobają mi się tez takie puzzle piankowe-okrągłe
Drogie bardzo niestety
dariolka195 a ja myślałam że to dywan bo nie widzę tu żadnych łączeń
cena mnie zamurowała
Rzeczywiście, cena przekosmiczna