Puzzle piankowe

Silje super zdjęcie
puzzle piankowe to super sprawa na lata, na początku służą jako miejcie do zabawy
potem można nimi się bawić na różne sposoby, układać kostki, domki a nawet grać w klasy

dotarły do nas puzzle dziśz super są, jak je jutro rozłożę bo wystawiłam na balkon żeby wyschły po potoku śliny Fi to też zrobię fotkę i nawet mam plan dokupić drugą paczke, żeby w pokoju Gabi miała też takie do zabawy. Nie sa drogie na allegro więc chyba jutro złożę zamówienie siostrze znów;)

Marta dziękuje , super cena na te puzle ja jakoś nie mogłam znaleźć w takiej cenie:)

Mraczek nie ma za co :slight_smile: masz przynajmniej sprawdzone :slight_smile: Ja puzzle przez miesiąc chyba oglądałam zanim zdecydowałam się kupić :wink:

No to chyba też czas na nas :slight_smile: musimy się rozejrzeć za jakimś fajnymi puzzlami piankowymi. Silje Twoje zdjęcie jeszcze bardziej mnie motywuje :slight_smile:

Lipka zmotywowac cie bardziej?? :slight_smile:

udało mi się uchwycić zdjęciem nasze puzzle

Kikacu też super :slight_smile:

No to teraz nie mam wyjścia dziewczyny :smiley: jak będę miała to tez sie pochwale:-D

ja dziś domówiłam drugi zestaw a co zrobie dywan w pokoju Gabi z puzzli, poza tym cóż za wygoda, do tej pory mały po jedzeniu zawsze się wygniecie i serek pójdzie na dywanie czy kocu wiadomo wsiąka i trzeba prać, a puzzle mokra ściereczka wystarczy i do sucha papierowym ręcznikiem i ani śladu. Już nie muszę prać dywanów :slight_smile: zdecydowanie super rzecz. Fi az piszczy jak Gabi wyjmuje środki z puzzli . A wyjmuje bo uczymy się literek

Jeszcze coś napisze o puzzlach, dlaczego warto mój Filip nie mógł sobie poradzić z raczkowaniem po kocu zwijał mu się i ciągle się złościł, a teraz kurcze śmiga jak szalony po puzzlach dziś tak szedł, że aż musiała go szafa zatrzymać biednego;)

Kikacu szafa cała?? :smiley:
Nasze puzzle wczoraj miały test na zewnątrz, ale nie rozkładałam wszystkich, więc młoda i tak z nich zwiała :slight_smile:

hehe jeszcze cała, ale jaka czysta polerowana ustami;) u nas też puzzle miały test na zewnątrz i fajnie się sprawdzają, na pewno dużo lepiej niż koc, nie ciągnie od betonu a to najważniejsze , oczywiście u mnie problem z sąsiadami bo muszą dywany trzepać na balkonie:/ już tysiąc razy mówiłam, że całe pranie mam brudne przez nich (bo trzepią dywany po psie:/) a ostatnio jak na złość mi chyba pety znajduję, więc muszę codziennie chować puzzle

Kikacu podaj mi jeszcze raz namiary bo nie mogę otworzyć z tego linku , a ile było w opakowaniu i jakiej sa grubości . Fajnie wyglądają,
Silje a co do motywacji ja już ja mam , robimy domek na balkonie

Kikacu dziękuję puzzle już zamówione, i czekamy na przesyłkę

Jeśłi zamówiłaś u tego gościa co ja to jak dziś zamówiłaś to w poniedziałek pewnie dostaniesz, on jest ekspresowy i polecam Ci od razu je przewietrz na dworze bo w tym nylonie one mają taki dziwny zapach ale wystarczy trochę je wywietrzyć i jest ok.

Podobają mi się tez takie puzzle piankowe-okrągłe
Drogie bardzo niestety

1

dariolka195 a ja myślałam że to dywan bo nie widzę tu żadnych łączeń

cena mnie zamurowała

Rzeczywiście, cena przekosmiczna :confused: