dobrze że puzzle piankowe działają jak mata antypoślizgowa
A mnie ostatnio zaciekawiły puzzle piankowe 3D.
Oprócz typowych puzzli piankowych są do poskładania piankowe dodatki (np samochodziki,zwierzątka itp)
Wydają się ciekawe.
fajne jest też rozwiązanie puzzli piankowych do kąpieli
mamy taki i u nas się sprawdzają
po kontakcie z wodą można je przyklejać do wanny
My mamy takie ze zwierzątkami. Są dość duże i w opakowaniu było ich tyle, że spokojnie starcza na zbudowanie całkiem dużego zamku i po rozłożeniu ich na dywanie można używać ich jako maty do ćwiczeń
ogólnie to puzzle można wykorzystywać na tysiące sposobów - my budowaliśmy taki dywanik, żeby poszczególne kolory tworzyły małe kwadraciki. Ja mówiłam kolor a mała skakała na najbliższy puzzelek we wskazanym kolorze. W ten sposób można tez utrwalać kolory po angielsku
Kikacu: Sugerowałabym poszukiwać puzzli piankowych z certyfikatem europejskim. Będziesz miała pewność, że są bezpieczne.
ja kupując zabawki też zawsze sprawdzam czy posiadają CE uważam że zabawki z tym znaczkiem są odpowiednie dla dzieci
Ja też chce takie puzle zakupić na balkon aby nam było przyjemniej wyjść jak się już cieplutko zrobi, ogólnie planuje urządzić kącik dla Jasia na balkonie.
Tylko uważajcie, żeby puzzle za balkonem nie wylądowały My nie mamy naszego balkonu zabudowanego i dziur, a tym samym możliwości, do wywalenia puzzli jest cała masa
Dzięki Proud już o tym myślałam i najpierw będzie wykładzina taka zielona na cały balkon z zakładką , poza tym mamy taka zasłonę na całą długość, jak coś stworzę to wrzucę zdjęcia.
Wyliczyłam, że na taras kupię 6 paczek po 10 puzzli o wymiarach 29x29 Jak mi coś zostanie to będzie na wymianę
U nas na szczęście nic nie ma prawa spaść. Bo tam gdzie stoi łóżeczko i fotele to będą właśnie puzzle rozłożone, i zaraz będzie można iść na ogród
no ja teraz szukam po sklepach z CE, mnie wystarczy jedna paczka na balkon a dzieci będą miały radość latem. Może też sprawdzą się do baseniku , a raczej wyjścia z baseniku na balkon, więc nie musiałabym kupować mat antypoślizgowych
Szukałam nadziałam się w realu, co środków nie miały, oddałam ale musiałam w zamian zakupy zrobić za taką samą kwotę, bo kasy nie oddają. W każdym razie dziś siostra zamówiła mi na allegro 36 el (nie jak w sklepach 10) z przesyłką zapłaciłam 54 zł. Certyfikat mają więc jak przyjdą to chyba dywan w pokoju ułożę z nich
Oto i puzzle. Trzy paczki rozłożyłam chwilowo w sypialni, trzy są zamknięte jeszcze. Po rozłożeniu wszystkich na tarasie wyjdzie piękny, wielki puzzlo-dywan Na zdjęciu nie widać, ale jeszcze te puzzle są po prawej, wchodzą między łóżko a łóżeczko młodej. W sumie 30 sztuk na podłodze leży
Silje super a ile kupiłaś 30? Bo ja kupiłam też ale 36 i z literkami i cyferkami wybrałam bo chcę jakoś Gabi przekonać do alfabetu przy okazji. Ładne kolorki mają. A miękkie? Bo ja jak miała te z reala to takie twarde były, że równie dobrze dzieci na podłodze mogłyby siedzieć.
Kikacu kupiłam w sumie 60 sztuk Dałam za nie z przesyłką 100,94 zł
Pakowane po 10, rozmiar 29x29
Dziewczyny dajcie mi jakiś link puzle piankowe mnie interesują. Marta masz jeszcze namiary na te które Ty kupiłaś?
dariolka195 dziekuje może faktycznie coś wybiorę , bo potrzebuję na balkon
Silje to podobnie cenowo może u tego samego kupione;) A Rozalka jak do nowego dywanika podchodzi?
Silje: Super te puzzle! Bardzo mi się podobają, może sama takie zamówię