Dokładnie. Nic nie ma jeszcze skreślone a szanse są ogromne. Jak piszą dziewczyny pozytywne myślenie jest bardzo ważne a stresując się nic nie zdziałasz. Wiem, dobrze mi się mówi ale chyba każda z nas po zobaczeniu dwóch kresek miała ten lek w sobie bo to tylko początek pieknej przygody i nie chcemy by coś złego się stało
Trzeba być dobrej myśli I mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze :*
I sam fakt że masz bardzo wysoka betę ja miałam o ponad połowę mniej! I pdzystasta więc również trzymam kciuki
Beta jest obiecująca. Ja w pierwszej ciąży robiłam trzy bety i przyrost nie był ksiazkowy a ciaza rozwijała się prawidłowo. W drugiej i trzeciej robiłam tylko raz, by potwierdzić ciążę, nie chciałam się już stresować przyrostami
Udało się przesunąć wizytę z godzin popołudniowych na ranne choć kilka godzin wcześniej będę wiedzieć co i jak. Dziś dla relaksu byliśmy całą rodziną w kinie z wygranymi biletami a potem w sklepie z wygranym bonem xD bo ja taki konkursowy typ i tym głównie zajmuję głowę :D
I tak trzymać :) dobre nastawienie jest bardzo ważne :) naprawdę jestem dobrej myśli :)
Agnieszka to ty skubana jesteś w te konkursy, ale do kina też często chodzę z wygranymi biletami choć osttanio jakoś nic nie wygrałam i do kina nie chodzę �
Gdzie Wy znajdujecie te konkursy do kin ? ;D jeszcze ani jeden mi się nie rzucił w oczy
Widziałam, że na stronie mamaklub.pl są regularnie konkursy, w których można wygrać bilety do Multikina :)
Jestem po wizycie, wyniki bety gin się nie podobały, ale stwierdziła, że w medycynie nigdy nie jest tak, że 2+2=4 i że sprawdzimy a na USG jest zarodek i czynność serduszka, wychodzi 7 tydzień czyli ciąża o tydzień młodsza niż wynika to z miesiączki :)
Aga, miałam taką samà sytuacje, dzisiaj moje stresy i nerwy i niby pusty pęcherzyk pije właśnie z piersi ;)
byłam w tak złym stanie ze dopiero niewiele przed porodem się otworzyłam i do was dołàczyłam
po prostu czekaj :) trzymam kciuki
O kurczę to wkstra 😍
Oo to dobra wiadomość;) teraz maluszek niech zdrowo rośnie;)
Aga super !
Njważniejsze, że beta szła do przodu i jak widzisz będziesz mamą ! gratualacje :)
gratulacje :) witamy w gronie mamusiek
Dzięki dziewczyny :) ale stresu mnie to kosztowało sporo dlatego nie warto się spieszyć do ginekologa jak tylko wyjdzie pozytywny test, warto trochę odczekać o ile się coś nie dzieje, ja w pierwszej ciąży plamiłam bo miałam krwiaka i to był powód żeby iść jednak szybciej, ale gdy nic takiego się nie dzieje to jednak warto chwilę poczekać by nie mieć takich niespodzianek i niepotrzebnych stresów jak ja mialam.
Anabanana ja zostanę mamuśką po raz trzeci ;) i pytanie czy przerwę klątwę rodzinną bo u rodzeństwa męża najstarszy brat ma córkę i jest najstarsza a potem siostra ma dwóch synów, młodszy brat ma dwóch synów i my mamy dwóch synów, przy każdej kolejnej ciąży wszyscy liczą na drugą dziewczynkę a tu zonk xD. MamuskaJuliiJana ja głównie bilety zgarniam w konkursach promocyjnych. Z darmowych wiem, że dość często są w klubie aviko, ale to też dla pierwszych osób i zawsze przegapię.
super wieści co do wczesniejszych wizyt to własnie zależy ja w dwóch ciążach byłam wczesniej udałos sie ciąże uratowac;) ale było też i za pózno;(
więc tutaj już decyzja do przyszłej mamy co zrobi, ale też jest zastanawiające ze u niektórych kobiet wczesniej już lekarz jest w stanie coś stwierdzić a u innych trzeba poczekac ale moze to zalezy od maluszka
super że sie udało gratki;)
mamaklub.. dawno tam nie byłam :) muszę zerknąć co tam ciekawego mają :)
Agus gratulacje :) ciąża to cud i potrafi przetrwać wiele :) nawet słabą betę, jak widać :) Bardzo się cieszę :)
hmm w aviko jestem w klubie ale same reklamy dostaje :D
Aniss przykro mi, że takie coś cię spotkało :( Tak naprawdę każda kobieta jest inna i każda ciąża jest inna, musimy obserwować swój organizm by podjąć w miarę obiektywną decyzję i wiadomo, że przy poprzednich trudnych przeżyciach mama woli iść szybciej niż później na pierwszą wizytę
ja to zawsze szybko leciałam bo nie umiałam wytrzymać , a teraz czekałam chyba do 7 tygodnia jakoś . Tak czy siak czasem lepiej iść szybciej mi tak bety nikt nie kazał robić tylko przyjść za tydzień i ponownie sprawdzimy czy to ciąża czy nie bo ja też miałam podejrzenie pozamacicznej więc w sumie w tedy czas sie liczył