Przywiązanie dziecka do zabawki

DOKLADNIE :L 

ja wtedy nie miałam pojęcia o tych zabawkach i jak one dzialaja

Kasia ja też nie wiedzialam ze oni się synchronizuje, dopóki nie zobaczyłam na insta. 

hehe no dla mnei to też szok fajny pomysł , ale ciekawe czy tylko fisher tak ma z zabawkami czy innych firm też sie synchronizują?

technika idzie tak do przodu... w sumie dla producenta to lepiej ;) bo ciągnie do zakupu kolejnej zabawki;)

U w tamtym roku szukając prezentu dla córki tak włączyliśmy jedna i wszystkie zaczęły grać na półce. Strarzy,a staliśmy tam długo i się bawiliśmy w koncert na półce �

one sie tylko ze sobą kacza 

i to tylko z zabawkami z tej kolekcji FP 

niewiem ile ich tam jest dokładnie może z 6?

Maziulek musiało to fajnie wyglądać jak się przyglądaliście 😁

Z FP to mamy tylko szczeniaczka uczniaczka. Jak dla mnie to drogie są te zabawki.

ja sama żadnej nie kupiłam 

zawsze dostawała na jakaś okazje :) 

szczeniaczek jest super u nas odkąd ma Pol roku i teraz wszędzie z nim chodzi 

Ja nie mam właśnie żadnej zabawki, ale myslę o tym klocuszku na garnuszku i te zabawki z linkinmals:p

My mamy sporo z Fischer Price. Garnuszek klocuszek bardzo polecam ! Córka tym się długo bawiła młody dopiero zaczyna. Pieska też mamy, no i z tego linkinmals mamy pandę. Córka dostała na 3 latka od chrzestnego choć osobiście uważam,że to bardziej prezent dla małego bo jej no zbytnio nie interesuje gadający miś .

My przy tej półce jak dzieci lataliśmy z tymi zabawkami bo one też śpiewają do jakiegoś zasięgu,więc stawiliśmy jednw koło drugich. No starzy,a jednak dzieci hahah

moja zas wal garnuszkiem nie chciała sie bawić i dalej ja nie interesuje 

dlatego nie kupowałam tego miksera/ miski kuchennej a mega mi sie podobał 

Mazia ja sama bym chciała posłuchać jak się integrują i razem spiewają:D

Ja z FP mam tylko jedną zabawkę, bo kiedyś odkupiłam używane i w tym była. Jakiś motylek co się kształty wrzuca. I nic poza tym :O

A ma ktoś to radio ? 
warto ?

Ja nie mam tego radia wiem jakie to ale nie kupimy. 

Kup sobie szczeniaczka albo siostrzyczkę szczeniaczka moja od 6 miesiąca się nią bawi codziennie. Teraz już ma 11 miesięcy i sama wie że jak nadusi łapkę, serduszko czy uszko to będzie grała melodyjka. 

Na prawdę fajna zabawka. 

Mamy też taki czyt. Dżojstik i też bardzo fajny jest. 

Mieliśmy też hule kule ale to z innej firmy mała bardzo się jej bała śpiewała, kulała się. Może dlatego była przestraszona także leży w kartonie nie używana. 

Ta firma FP ma bardzo dyzo fajnych zabawek możesz nawet w sklepie wypróbować bo zaoewne mają w zestawie już baterie. Ja Myske ze to fajny sposób abyś sprawdziła sobie co Wam się spodoba 

Szczeniaczka dostaliśmy pod choinkę jak miała 3 miesiące :D 

U mnie też z FP mało zabawek. Może jedna max dwie. Nie pamiętam. Także nawet nie wiem dokładnie o czym mówicie, z reklam znam garnuszek klocuszek i te szczeniaczki, a tak to nie orientuję się. 

U ns jest parę tych zabawek z FP interaktywnych, ale nie widzę, żeby mały się bawił nimi jakoś chętnie. Lubi stoliki interaktywne, ale one są innych firm. Najczęściej się bawi takim drewnianym sorterem z koralikami 5w1: tam jest właśnie sorter, liczydło, koraliki, takie przesuwane klocuszki.

Lubi też piłeczki sensoryczne, co chwilę go z jakąś widzę, jak sobie nosi, albo rzuca. Z tatą się bawi też taką większą piłką: kulają ją do siebie :)

Właśnie ja się boję, że moja się za bardzo nie zainteresuje tymi zabawkami z FP, podobają mi się te z linkimals ale sama nie wiem, kupię na próbę i zobaczę:D

Idziemka my z linkinmals mam taką pluszową pandę. Córka jej słucha czasem naciśnie przypadkiem,ale czy to jest hit to nie wiem. Chyba lepsze zabawki są z tej kolekcji . Myślałam,że pluszak będzie lepszy niż plastik,ale zobaczymy co będzie dalej 

Garnuszek klocuszek jest bardzo często polecany,ale chyba kupimy jak będzie starsza