DOKLADNIE :L
ja wtedy nie miałam pojęcia o tych zabawkach i jak one dzialaja
Witaj na forum #teamLOVI!
DOKLADNIE :L
ja wtedy nie miałam pojęcia o tych zabawkach i jak one dzialaja
Kasia ja też nie wiedzialam ze oni się synchronizuje, dopóki nie zobaczyłam na insta.
hehe no dla mnei to też szok fajny pomysł , ale ciekawe czy tylko fisher tak ma z zabawkami czy innych firm też sie synchronizują?
technika idzie tak do przodu... w sumie dla producenta to lepiej ;) bo ciągnie do zakupu kolejnej zabawki;)
U w tamtym roku szukając prezentu dla córki tak włączyliśmy jedna i wszystkie zaczęły grać na półce. Strarzy,a staliśmy tam długo i się bawiliśmy w koncert na półce �
one sie tylko ze sobą kacza
i to tylko z zabawkami z tej kolekcji FP
niewiem ile ich tam jest dokładnie może z 6?
Maziulek musiało to fajnie wyglądać jak się przyglądaliście 😁
Z FP to mamy tylko szczeniaczka uczniaczka. Jak dla mnie to drogie są te zabawki.
ja sama żadnej nie kupiłam
zawsze dostawała na jakaś okazje :)
szczeniaczek jest super u nas odkąd ma Pol roku i teraz wszędzie z nim chodzi
Ja nie mam właśnie żadnej zabawki, ale myslę o tym klocuszku na garnuszku i te zabawki z linkinmals:p
My mamy sporo z Fischer Price. Garnuszek klocuszek bardzo polecam ! Córka tym się długo bawiła młody dopiero zaczyna. Pieska też mamy, no i z tego linkinmals mamy pandę. Córka dostała na 3 latka od chrzestnego choć osobiście uważam,że to bardziej prezent dla małego bo jej no zbytnio nie interesuje gadający miś .
My przy tej półce jak dzieci lataliśmy z tymi zabawkami bo one też śpiewają do jakiegoś zasięgu,więc stawiliśmy jednw koło drugich. No starzy,a jednak dzieci hahah
moja zas wal garnuszkiem nie chciała sie bawić i dalej ja nie interesuje
dlatego nie kupowałam tego miksera/ miski kuchennej a mega mi sie podobał
Mazia ja sama bym chciała posłuchać jak się integrują i razem spiewają:D
Ja z FP mam tylko jedną zabawkę, bo kiedyś odkupiłam używane i w tym była. Jakiś motylek co się kształty wrzuca. I nic poza tym :O
A ma ktoś to radio ?
warto ?
Ja nie mam tego radia wiem jakie to ale nie kupimy.
Kup sobie szczeniaczka albo siostrzyczkę szczeniaczka moja od 6 miesiąca się nią bawi codziennie. Teraz już ma 11 miesięcy i sama wie że jak nadusi łapkę, serduszko czy uszko to będzie grała melodyjka.
Na prawdę fajna zabawka.
Mamy też taki czyt. Dżojstik i też bardzo fajny jest.
Mieliśmy też hule kule ale to z innej firmy mała bardzo się jej bała śpiewała, kulała się. Może dlatego była przestraszona także leży w kartonie nie używana.
Ta firma FP ma bardzo dyzo fajnych zabawek możesz nawet w sklepie wypróbować bo zaoewne mają w zestawie już baterie. Ja Myske ze to fajny sposób abyś sprawdziła sobie co Wam się spodoba
Szczeniaczka dostaliśmy pod choinkę jak miała 3 miesiące :D
U mnie też z FP mało zabawek. Może jedna max dwie. Nie pamiętam. Także nawet nie wiem dokładnie o czym mówicie, z reklam znam garnuszek klocuszek i te szczeniaczki, a tak to nie orientuję się.
U ns jest parę tych zabawek z FP interaktywnych, ale nie widzę, żeby mały się bawił nimi jakoś chętnie. Lubi stoliki interaktywne, ale one są innych firm. Najczęściej się bawi takim drewnianym sorterem z koralikami 5w1: tam jest właśnie sorter, liczydło, koraliki, takie przesuwane klocuszki.
Lubi też piłeczki sensoryczne, co chwilę go z jakąś widzę, jak sobie nosi, albo rzuca. Z tatą się bawi też taką większą piłką: kulają ją do siebie :)
Właśnie ja się boję, że moja się za bardzo nie zainteresuje tymi zabawkami z FP, podobają mi się te z linkimals ale sama nie wiem, kupię na próbę i zobaczę:D
Idziemka my z linkinmals mam taką pluszową pandę. Córka jej słucha czasem naciśnie przypadkiem,ale czy to jest hit to nie wiem. Chyba lepsze zabawki są z tej kolekcji . Myślałam,że pluszak będzie lepszy niż plastik,ale zobaczymy co będzie dalej
Garnuszek klocuszek jest bardzo często polecany,ale chyba kupimy jak będzie starsza
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.