Maria to dobrze ze nie śpi między wami :D
Dzieci jak się jednak przywiaza do jakiejś zabawki to ciężko odzywczaic nawet jak jest już brudna i podarta
Witaj na forum #teamLOVI!
Maria to dobrze ze nie śpi między wami :D
Dzieci jak się jednak przywiaza do jakiejś zabawki to ciężko odzywczaic nawet jak jest już brudna i podarta
Monia prawda a potem nie wiadomo co z tym zrobić;)
kiedyś córka miała taka lalkę łysa kilka włosów na głowie kołtun jeden wielki a lalka nie wyględna ;(
wyszukałam na allegro ;) identyczną;) jaka była obraza jak podłożyłam w nocy nową zamiast starej;) lalka po przebudzeniu od razu poszła na podłoge;(
Córka starsza nie ma takiej zabawki z którą by się nie ruszała z domu. Do przedszkola zabiera swoją torebkę zawsze. Ale tak na spacer albo jak gdzieś jedziemy to nie
Moja uwielbia grzybek z mombelli, przypomina jej pierś i ma super zabawę.
Anitko skapnęła się ze to jest nowa zabawka a nie tamtą?
Moja 16 miesięczna córka wszystkie zabawki i misie jakie ma to na max 5 minut.. Oprócz tej zabawki antystresowej pop it, przy tym potrafi siedzieć z pół godziny :D
MagdalenaGie - właśnie myśle o tym grzybku przyszłościowo dla małej, pytanko nie był jej na poczatku za duży ?
Poniżej masz wymiary. Na początku jest duży dla dziecka. Ja polecam od 3 miesiąca życia nie wcześniej. Grzybek Mombella swoim kształtem przypomina pierś i sutek mamy. Grzybek do gryzienia pomaga dziecku odzwyczaić się od karmienia piersią.
Mombella gryzak może służyć również jako kubeczek na przekąski z przyssawką. Wystarczy przekręcić kapelusz na drugą stronę i kubeczek gotowy.
Cechy:
Wymiary gryzaka:
U nas pomimo że maluch ma dopiero 4 miesiące to już widzę że ma swoje ulubione zabawki. Co prawda może nie do końca chodzi tutaj o bezpieczeństwo ale na ich widok najbardziej się uśmiecha. Uwielbia swoją ręcznie zrobioną na szydełku błękitną ośmiorniczek (nazywaną oktopusem). Jest o tyle fajna że ma długie macki za które maluch potrafi już bez problemu złapać. Do tego bardzo lubi pluszaka grzechotkę czerwonego liska. Chyba głównie chodzi o kolor który mu bardzo odpowiada. No i obowiązkowo szuszczoksiążka czyli materiałową książeczka wypełniona szeleszczącym wkładem. Ma tylko 3 kartki ale tyle radości. Te 3 zabawki zawsze zabieramy ze sobą w każdą podróż :)
moja 2 miesięczna ma na razie taka szmatkę przytulankę z kotkiem MARIE...
Z czasem się wszystko zmieni i zobaczysz jak będzie szalała.
Moja bardzo lubi sensoryczne książeczki i obojętnie co co tylko szelesci nawet chusteczki do wycierania pupy czy pampersa
Nie zauważyłam tego u swoich dzieci ;) może jak będą starsze to będą miały swoją ulubioną
Starszy syn ma swój ulubiony kocyk. Był czas, że z nim chodził po domu, teraz bardzo rzadko się to zdarza, ale kocyk się ni może stracić.
Młodszy przejął po bracie króliczka z Canpolu i widzę, że przy nim się uspokaja. Czasem go nieźle tarmosi a na końcu się w niego wtula. Do spania zawsze jest obok :)
MałaZołza moja siostrzenica 4 letnia bez kocyka też się nigdzie nie rusza, a już jest taki sciuchrany;/ ale kupiła jej identyczny i nie chce go nosić tylko tamten i już;/
Idziemka bo pewnie wygląd i zapach nie ten :D Ja miałam taką pieluszkę długo i też pamiętam, że jak mi ją mama zabrała bo się chciała pozbyć to był ryk ogromny, jak wyprała to samo. Chodziłam z kawałkiem tetrowej szmaty, dziurawej i cienkiej a brudnej...
Mój jeszcze nie posiada ulubionej zabawki, ale siostrzeniec ma ulubionego tygryska. Gdy próbujemy mu go wyprac, to siedzi w łazience pod pralka i czeka, aż się tygrysek "umyje". Po czym uważa, że przytulanka brzydko pachnie (bo jest czysta). :-D
Moje dzieciaki mają swoje ulubione zabawki. Córkaa ukochane "misie ciumciaki" z którymi chodzi spać- pluszak truskawka i dwa identyczne miski. Syn ma swojego królika bez którego nie zaśnie i on go uspokaja. Do zabawy ma swoją ulubioną grzechotkę i gryzak lubi też sowę i żółwia, które jeżdżą i grają. Te dwa ostatnie ja uwielbiam bo go w końcu coś zajmuje.
Córka natomiast lubi się bawić wszystkim,ale od miesiąca ma zapał na zabawę pluszakami z kolekcji biedronkowych. Swojaki misiaki u nas codziennie na tapecie
Maziulek to dobrze, że są w ruchu i nie kurzą się na półce:D
Chociaż sie nie kurza ;)
idziemka raz w tygodniu minimum prane bo tak śmierdzą :D młody jak pije mleko to lubi w rękach mieć te swoje misiaka, całymi dniami jak go ma to go wkłada do buzi bo idą zęby i te uszy swojego króliczka wkłada na potęgę. Nie musze mówić jak śmierdzą jak uleje na nie . Musiałam kupić drugiego, ale to był prezent więc przeszukałam cały internet i udało mi się zamówić w jednym sklepie takiego samego bo tam gdzie kupiła moja mama już nie było drugiego, a muszę mieć w razie W jakby ten się zgubił bo on mi bez niego nie zaśnie
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.