Przytulanka obciążeniowa

:see_no_evil::see_no_evil: czego to nie wymysla juz :see_no_evil::see_no_evil:

Zdecydowanie lepiej myslec o tym wczesniej a wgl jesli chodzi o wyprawke przed szkola

Pokazałam mezowi te pluszaki i on o widziałem to na tych japońsko chińskich portalach, bo mu się co jakiś czas wyświetlają filmy z gadżetami i tipami stamtąd i właśnie mówił że o tej przytulanie co otula jak ręce rodziców i co jakiś czas poklepuje :see_no_evil:

Może zapytaj starszaka czy ma jakąś wymarzoną zabawkę teraz? :blush: Może akurat chciałby coś dostać i podsunie Ci pomysł, z którego się ucieszy.

Hahaa ma, ale raczej na budzet Ani Lewandowskiej a nie moj :stuck_out_tongue_winking_eye:klinika weterynarii i duzy dom lego Bluey :joy::joy::joy::joy:ah i robo psa bo przeciez ten co jest zywy to nie wystarcza :stuck_out_tongue_winking_eye: na razie niech te pomysly zostana w strefie marzeń.
Kupie jej przytulanke, ale normalna :slight_smile: plus moze jakis album zeby mogla robic zdjecia z bratem i sobie wklejac

A może aparat taki dziecięcy co drukuje foty i taki album o którym myślałaś

1 polubienie

O kurcze :sweat_smile: No dobra, to w takiej sytuacji żeby nie zbankrutować lepiej wybrać coś samemu :sweat_smile:

1 polubienie

No wlasnie ku temu sie sklaniam​:heart::heart::heart:a ze to beda Swieta to bedzie miala tez fajna pamiatke.
Blizej swiat kupie jej jeszcze jakies naklejki czy pieczatki zeby mogla sama ozdobic ten album😊

1 polubienie

Super pomysł! :blush:

1 polubienie

Ostatnio znalazłam fajne puzzle z lupą, gdzie po ułożeniu trzeba jeszcze odnaleźć “ukryte” przedmioty. I te puzzle są tanie, zastanawiam się czy z czegoś takiego córka by się nie ucieszyła, czy raczej iść w coś co może przytulać, skoro to od siostry :smiley:

https://allegro.pl/oferta/puzzle-alexander-90-elementow-puzzle-obserwacyjne-z-lupa-plaza-17897969062
O tego typu puzzle

3 polubienia

Meeega sa :slight_smile: dziekuje !:heart:

1 polubienie

Nie ma sprawy, mam nadzieję,że się spodobają :grin: ja już takie kupiłam, ale czekają na okazje,żeby je dać :grin:

Oo calkiem fajne moj syn lubi takie zadania

1 polubienie

Zapisuje sobie w ulubionych! Fajny dodatek do prezentu, mamy siostrzeńca co lubi puzzle układać więc to może być dla niego !

1 polubienie

Nasza córka dostała od swojej siostry piękną tiulowa spódnicę, cały czas ją nosiła, do dziś pamięta, że dostała ją od dzidzi i nawet mówila, że jak już będzie za mała to odda siostrze. Dostała również kocyk który idzie zwinąć i zapiąć i mamy wtedy poduszkę - coś co zostaje na dłużej :heart:

1 polubienie

Rewelacja, i ta cena, również muszę to kupić :grin: Masz więcej takich polecajek? U nas jesień i zima obfitują w różne uroczystości więc muszę się zaopatrzyć w dużą ilość prezentów :grin:

2 polubienia

Bardzo lubię różne gadżet dla rodziców i dzieci, nie widziałam czegoś takiego i na pierwszy rzut oka chciałam to sobie zapisać na liście prezentów, które mogę komuś dać. Jednak czytam komentarze i dziewiczy mają rację, że warto to skonsultować z jakimś fizjoterapeuta, osteopata czy choćby z pediatra czy położną podczas patronażu.

1 polubienie

Kolejną rzeczą, która mam kupić córce to są te zagadki od Czu Czu, widziała u kolegi i fajnie się na nich skupiła:
https://allegro.pl/oferta/zagadki-dla-dzieci-w-wieku-3-4-lata-czuczu-opracowanie-zbiorowe-15644240533
Można je jeszcze kupić w innym przedziale wiekowym i są dostępne w Rossmanie, ale 2x droższe :slight_smile:

A tak to już w zależności od upodobań dziecka, pewnie coś by się znalazło do polecenia :smiley:

Czuczu ma fajne zagadki, puzzle jest w czym wybierac :wink:

Tak sobie myślę, że fajnym upominkiem byłaby ksiązka. Można w niej napisać dedykację.
Widziałam serię książeczek “Od kiedy jestem…” (Twoją mamą/siostrą/bratem) - wyglądają ciekawie

2 polubienia