Przytulanka obciążeniowa

To nie jest dla niemowlaka czy 2 latka, dla starszaków to jest.

Raczej zbedny gadzet

1 polubienie

Ooo to też piękna data :grin: ja już planuje prezenty na święta, mikołaja itd, bo chce mieć to z głowy przed porodem :smile:

Ooo to szybko , chociaz rzeczywiscie potem mozna nie miec do tego glowy :melting_face:

Ja jestem takim typem człowieka, że uwielbiam mieć wszystko dużo wcześniej przygotowane. A jeszcze jak to się tyczy planowania prezentów to już w ogóle :smile:

No ja tez nie umiem sobie tego wyobrazic do czego mialoby sluzyc nawet to obciazenie :see_no_evil:

Mamą mieszka w Anglii i tam są popularne, kupiła mi 2 i są fajne, cięższe niż te normalne misie. Mają pomagać na stres i dawać poczucie bezpieczeństwa. Córka czasem idzie z nimi spać ale ma tyle przytulanek że zawsze ktoś z nią w łóżeczku śpi. :sweat_smile:

To ma wyciszyć i pomóc zasnąć. Gdzieś wyżej dziewczyny pisały że to działa jak kołdra obciążeniowa.

A może jakieś akcesoria dla lalki, jeśli się bawi nimi, typu pieluszka do zmiany, łyżeczka że słoiczkiem i znikające mleko (na amko ostatnio widziałam że są takie nowości) nosidło kokon ?
Chyba że miałaś jakiś powód odnośnie wyboru akurat przytulanki do spania?

Aa chyba ze tak :rofl::rofl::rofl:

Widziałam coś takiego co poklepuje dla niemowlaka. Wygląda zachęcająco ale sama bym nie kupilatakiego gadżetu.

Ja też już zaczynam szukać hahahaha nie będę na ostatnią chwilę zamawiać bo raz że to kosztuje bo kupić 6 prezentów dla dzieci i jeszcze dla nas domowników to jednak jest trochę kasy a poza tym można coś oryginalnego znaleźć

Uwielbia przytulanki, i chcialam kupic jej cos “od dzidziusia”.
Ma 5lat wiec szukalam czegos co mogloby sie sprawdzic czasem, jak sie obrazi to idzie w kat i “sama siebie przytula”- tez tak mam. I pomyslalam ze moze mogliby to byc spoko, a z drugiej strony producenci zabawek przescigaja sie w pomyslach zebysmy tylko cos kupily i bylam ciekawa czy moze ktoras z Was ma/korzysta z takiego pluszaka i czy rzeczywiscie to dziala, czy to po prostu ladny marketing.
A raczej jestem zwolennikiem mniejszej ilosci zabawek, a dobrych jakosciowo, a ze to beda Swieta to i tak dostanie mnostwo innych “dupereli”.

To dla 5cio latki mialo by byc :slight_smile: klepis do mnie tez nie przemawia :slight_smile:

I w lepszych cenach :gift::gift::gift:W pazdzierniku pare lat temu kupilam mlodej takiego misia interaktywnego przez allegro kosztowal niecale 200zl-jako prezent pod choinke. Blizej grudnia moja mama chciala wnuczkom kupic tego samego i kosztowal juz wtedy niby w promo 350pln :joy:

1 polubienie

Rozumiem bardziej myślałam że jeśli lubi lalki to takie akcesoria od dzidziusia albo lalka z takimi akcesoriami mogłaby być fajna pod tym względem że ty byś się zajmowała maluszkiem a ona mogłaby zajmować się swoim typu przewijass ty przewija i ona.

Ale faktycznie czas w jakim ma się pojawić malec będzie oscylował w duża ilość prezentów.
Ta przytulanka ciekawa tylko właśnie ciekawe czy działa na dzieciaki

2 polubienia

Ogolnie tez lubie jak mam wszystko przygotowane przed czasem , czuje sie wtedy spokojniej

Tez to widzialam , ciekawa jestem opinii tego

Tak, też się z tym spotkałam, że ceny przed mikołajkami, świętami, dniem dziecka itd idą sporo w górę. Np w lipcu polubiłam na Allegro worek na ubrania z haftem i był on za 35 zł, a już końcem sierpnia, przed rokiem szkolnym, cena wzrosła do 55 zł. I tak z wieloma rzeczami, dlatego wolę kupić przed sezonem :smiley:

1 polubienie

Niestety wszędzie szukają ludzie zarobku większego, mój mąż zawsze się dziwi że ja na różne okazje szukam sprawdzam ceny i kupuje wcześnie