Hej dziewczyny znacie jakis sposob na pozbycie sie tego ?
A co to jest ? Jakaś blaszka ?
Wypróbuj tą pastę bo daje radę chyba że wszystkim a nie trzeba szorować
też polecam tą pastę , jest w Action
Ta pasta jest dobra na wszystko
A używałyście kiedyś płynu do mycia silników z K2?
Brzmi dziwnie ale jaka to robi robotę … Białe kafle w magazynie popsikałam i myłam bez większego wysiłku . Mąż myślał że nowa podłoga jest położona …
o tym nie słyszałam, muszę wypróbować
O dzieki chyba nawet mam ja w domu
To jest blacha z piekarnika
to powinno bez problemu zejść
Ja zawsze na takie zabrudzenia używam sody z octem i zostawiam na jakiś czas, żeby zadziałało
Też tak kiedyś robiłam, ale odkąd odkryłam tą pastę to nie czyszczę już niczym innym
Namoczyc w kostce do zmywarki fairy platinum. Pasta tez moze sie sprawdzic ale z kostką bedIe mniej szorowaniu
Soda z octem albo tabletka do zmywarki i gorąca woda, zostawić na chwilę i później zetrzeć gąbka. Dobry jest jeszcze odtluszczacz melgio ten żółty
Tak wiem co to jeszcze jest dimer bardzo ma podobne działanie. Tak raz na jakiś czas nie zaszkodzi ale on jest tak silnie żrący że gdybyś myła często to płytki zrobią się matowe i zretrzesz im całą powłokę.
Tak jest żrące ale jak do mycia tak jak mówiłam na magazynie to nie ma wielkiej szkody bo tam nie ma nowych płytek
Tak pewnie ale jak będziesz mylą często to zretrzesz powłokę na płytkach i później brud będzie się wżeral w te płytki. Ale jak umyjesz raz na jakiś czas to się nic nie stanie.
Jak cos dziewczyny to soda z octem nie jesy dobrym polaczeniem bo sie neutralizuja. Albo sama soda albo sam ocet. Kwas i zasada razem owszem robia wielka piane ale… potem sie neutralizuja.
Ja uzywam kostki do zmywarki ale musze kupix ta pastw pink !
Chyba też sobie kupię tą różową pastę skoro tak polecacie
Niby tak ale jak posypie soda i popryskam woda to mi przypalenia nie zejdą a jak sodę popryskam octem to już zejdą. Wypróbowałam żeby sama dla siebie sprawdzić. Dla mnie osobiście woda z sodą działa ale ja tylko psikam na sodę nigdy nie dodaje do niej dużo octu.
Też polecam tą pastę, doczyści chyba nawet grzech pierworodny xd