No i te słowa mają sens ![]()
Oczy to długo są zagadka bo mogą się zmienić po roku nawet
a mój synek mam oczy po mnie a nie po mężu
i co dziwne jako jedyny w rodzinie męża ma taki kołowe
Wszystkie noworodki mają niebieskie oczka, jeszcze to sie moze zmienic, takze nie trac nadziei ![]()
Wiem wiem , tylko że one są takie granatowe a syna koleżanki były takie ciemne ciemne i jej wyszły brązowe i przypuszcza że mój będzie miał niebieskie
Niebieskie są sliczne ![]()
Brązowe też ![]()
Syn siostry męża miał niebieski i do roku stały się piwne a mój ma niebieskie z czego się cieszę
Bo to chyba oczy się zmieniają do 9 msc ?
U mnie córka też z wyglądu czysty tata
syn chociaż trochę do mnie podobny ![]()
![]()
![]()
Ja liczę że jak podrośnie bedzie ciut do mnie podobny , ja nigdy nie widziałam podobieństwa innych dzieci do kogoś a u siebie no zupełnie coś innego
jak już się docieraliśmy w szpitalu to zauważałam nawet podobieństwo w mimice twarzy , jejuuu to jest tak abstrakcyjne ![]()
To u mnie wypisz wymaluj mąż. Nawet pewne zachowania ma po nim. Po mamusi odziedziczył jedynie oczka jak narazie. Ciezko stwierdzić jak z charakterem będzie ![]()
![]()
@Karolinnna ja też liczę że jak troche podrośnie to coś będzie bardziej do mnie podobna ![]()
To większość bobasów tutaj jest podobnych do taty ![]()
U nas w domu mówili że syn jest podany do mamy a córka do taty , no cóż ![]()
U nas córka jak się urodziła to skóra zdjęta z ojca, jedynie oczy moje no ale to widać dopiero jak otworzy ![]()
Po tych kilku miesiącach już jest identyczna jak ja kiedy byłam mała ![]()
Ooo to może jest nadzieja hahah ale nawet jak będzie podobny do męża to nic
przystojnego wybrałam to on też może taki być ![]()
Bo z dziećmi tak jest że jak się urodzą to niby nie do kina podbite do nas ale jak zobaczymy zdjęcia nasze z dzieciństwa to już wszystko jasne. Jak widziała zdjęcia może jak był niemowlakiem to cały mój syn
U mnie każdy co go widzi mówi że to cały tata a jeszcze jak powiedzą że to cały teść to aż mnie trzepie
Jacyś mówię że dobrze jakby charakter mój miała ![]()
Kuzynki mi też to mówią , że jak charakter odziedziczy po mnie to będzie super ![]()
![]()
Syn ma męża i to nie wygląda dobrze , jest za nim takim nerwusem ![]()
![]()