Hej
Szukam dobrej prostownicy do wlosow ? Moze macie cos wartego polecenia ![]()
Ja mam Remington jeszcze z Anglii już chyba z 8 lat i co prostuję włosy to się modlę żeby się zepsuła a ta działa bez zarzutu ![]()
już bym sobie nową kupiła no ale cóż używam dalej także Remington polecam
Nie wiem jal unwas alenu nas fryzjerzy wlasnie pracuja na Remingtonie…
Zdecydowanie polecam Remington!
Moja też kupiona jakieś 10 lat temu i nadal działa
model oczywiście już niedostepny ale technologia poszła do przodu i widzę, że jest dużo ciekawych moedeli.
Remington keratin protect - mam ponad 5 lat i jest niezniszczalna, jestem z niej bardzo zadowolona.
Kiedyś używałam codziennie, teraz tylko od święta, ale polecam bardzo ![]()
Edit : poszłam sprawdzić i mam jednak tą : remington keratin therapy, jest nawet tańsza niż ta keratin protect ale jak dla mnie ma wsyztsko co trzeba ![]()
Ja tez od zawsze wierna Remington. Akrualnie mam taka i jestem mega zadowolona. No i eleganckie opakowanie
Wlasnie myślę nad remington albo babyliss i zastanawiam jak sie ktory wybrac ? Moze ma ktoras babyliss ?
Babylissa mam tylko karbownice, nie wiem czy to coś pomoże ale wolę prostownicę remingtona ![]()
Też mam remingtona i polecam ![]()
Tez mam tą z Remingtona i polecam
Też polecam firmę Remington, mam już 8 lat i działa jak nowa ![]()
Ja też mam z remingtona kupę lat i cały czas wszystko działa
Remington to na pewno!
Ja mam taką z szerokimi płytkami i sie sprawdza na moich grubycb i gestych wlosach.
Ale mialam też wrzucaną wyzej tą keratynową i też byla ok.
Dziekuje dziewczyny chyba postawie na ta reamingtowa ![]()
Ostatnio ode mnie ją pożyczyła sąsiadka , bo jej się przypaliła i kupiła sobie taką sama
Widze ze cena super na allegro 119 zl wiec prawie jak za darmo ta babyliss koszt ok 350 zl ![]()
Ooo to cena lepsza niż jak ja kupowałam ją rok temu
to warto wziąć ![]()
Dokladnie a podejrzewam ze zaraz cena moze pojsc do gory ![]()
Myślę,że przed świętami na pewno się podniesie ![]()