Prostownica do wlosow

Teraz zauważyłam, że rzeczy które miałam w koszyku na Allegro poszły w górę :smiley: także zaczęło się :joy:

Tak wystarczy ze cos dasz do ulubionych i cena pyk w gore :rofl::rofl::rofl:

O standard przed black friday :sweat_smile: miesiąc przed cena w górę żeby na black friday wyrównać do pierwotnej i że niby promocja roku :sweat_smile:

1 polubienie

Kurcze, nie zdążyłam pozamawiac przed tym szaleństwem :joy:

Babyliss mam suszarkę. No jak suszarka działa. Ale zdecydowanie wolę Remington tym bardziej że ceny są podobne a jednak to już profesjonalna firma

Taaaa I ludzie dalej się na to nabierają

Ja przychodzę z anty polecania : kupiłam prostownicę Ala airstraight dyson z Ali - boże ; jak ona śmierdziała … nagrzewała się nieziemsko i paliła włosy …

1 polubienie

Też ja mam i również dołączam do polecenia , jestem z niej zadowolona :smiling_face:

2 polubienia

Nawet nie kojarzę tej nazwy

Też mam suszarkę z Babyliss i w sumie spoko, ale wydaje mi się,że trochę płaci się za nazwę :slight_smile:

No a co tak naprawdę suszarka ma za zadanie. Dmuchać powietrzem i tyle :rofl::rofl: jaka by nie była to będzie suszyć

Ja również mam suszarke. Suszarka jak suszarka :slight_smile: mialam jakąś prostownice też z Babyliss ale wypadala gorzej niż te z Remington ktore sie przez moje recę przewinęly

1 polubienie

Tez ja mam, jest super, polecam :slight_smile: a mam dlugie, geste i krecone wlosy :slight_smile:

Moja fryzjerka poleciła mi prostownicę Fale Loki KOKi N°101 Premium i używam jej już 3 lata – i nadal jestem zachwycona! :heartpulse: Najlepsza!

Bedzie fajna cena w biedronce

Widze ze tu jest w promocji model S6500 ale to jest inny niz polecalyscie a ma ktos ten z gazetki ?