Ułatwimy pracę moderatorom. Piszcie tutaj propozycje, zauważone błędy, powtarzające się posty. To od nas przecież zależy jak to wszystko będzie wyglądać.
Ja prosiłabym o możliwość edytowania swoich postów, bo czasem robi się jakiś skrót myślowy i wychodzi masło maślane, a do tej pory nie ma korekty. Z góry serdecznie dziękuję ![]()
niebawem dodamy możliwość edycji postów. Będzie można edytować zanim post zostanie oceniony jako pomocny przez innych użytkowników.
to dobrze
bardzo sie to przyda
Bardzo fajnie, że można edytować swoje posty, ponieważ czasem z pośpiechu tworzą się byczki. Bardzo proszę, aby dołożyć edytowanie tytułów wątków ![]()
Może ubarwimy troszkę to nasze forum, proponuję dodać kolory oraz emotikony ![]()
Już niebawem będzie możliwość dodawania zdjęć w postach. To dopiero będzie ubarwianie:-))
O to super:)
Ja właśnie zauważyłam, że temat Domowe sposoby na przeziębienie został powielony w zdrowiu i dziale małe dziecko. Bez sensu chyba, bo za chwilę forum rozrośnie się do gigantycznych rozmiarów i nie będzie można znaleźć szukanych informacji, a chyba po to powstało to forum. Może warto byłoby połączyć te wątki?
Też to zauważyłam i chyba przez tą samą osobę
- poprawi się ![]()
Poprawiliśmy
dzięki za czujność. Pozdrawiamy!
Druga sprawa w zakładce “Pielęgnacja” znowu dwa wątki na ten sam temat: “Higiena narządów płciowych u chłopców” i " Higiena narządów płciowych". Może można to jakoś połączyć ?
Robi nam się troszeczkę bałagan na forum ![]()
Trzecia sprawa: Podobne wątki: Zakładka: Karmienie piersią - “Gdy pojawi się kolka niemowlęca” i zakładka Rozwój i wychowanie: “Jak zwalczać z kolką”. Uważam, że te wątki powinno się połączyć ![]()
Ok ![]()
Droga redakcjo co sądzisz o połączeniu wątku pt: “krwawienie w ciąży” w w dziale ciąża i poród?
Jak najbardziej. Połączyliśmy ![]()
Iwona wiem że w pielęgnacji istnieje już wątek o higienie narządów płciowych, napisałam to zresztą już na wstęp[i. Mi jednak chodzi o coś innego niż samo mycie. Pod pojęciem higieny narządów płciowych u chłopców mam również na myśli sklejkę i stulejkę.
Teraz wiem mamuśka zdążyłam zauważyć ![]()
Ja mam taką propozycję by można było zobaczyć wykaz ostatni komentowane na forum ale nie tak jak do tej pory tylko 2 ostatnich wątków,tylko by np po naciśnięciu "ostatnio komentowane"wyświetliła się strona wątków komentowanych i np przez kogo komentowanych.Nie wiem czy zrozumiale to napisałam,ale głównie chodzi mi o to,że czasami wywiązują się dialogi i np ktoś czeka na odpowiedź a w między czasie inna osoba komentuje w innym wątku no i zapytanie w danym wątku staje się nie widoczne.Tak,że trzeba po kolei posty sprawdzać,by nikogo i nic nie przeoczyć.
No bo niestety ta opcja powiadom przez e mail nie działa przynajmniej mi,pozdrawiam:)
Mamunia, popracujemy nad tym, postaramy się, by było jak najprzejrzyściej i jak najbardziej przyjaźnie użytkownikom.
Niestety potrzebujemy troszkę czasu, więc prosimy Was wszystkich o troszkę cierpliwości…
i przy okazji serdecznie pozdrawiamy ![]()