Propozycje i błędy na forum

Ułatwimy pracę moderatorom. Piszcie tutaj propozycje, zauważone błędy, powtarzające się posty. To od nas przecież zależy jak to wszystko będzie wyglądać.

Ja prosiłabym o możliwość edytowania swoich postów, bo czasem robi się jakiś skrót myślowy i wychodzi masło maślane, a do tej pory nie ma korekty. Z góry serdecznie dziękuję :slight_smile:

niebawem dodamy możliwość edycji postów. Będzie można edytować zanim post zostanie oceniony jako pomocny przez innych użytkowników.

to dobrze :slight_smile: bardzo sie to przyda

Bardzo fajnie, że można edytować swoje posty, ponieważ czasem z pośpiechu tworzą się byczki. Bardzo proszę, aby dołożyć edytowanie tytułów wątków :wink:

Może ubarwimy troszkę to nasze forum, proponuję dodać kolory oraz emotikony :wink:

Już niebawem będzie możliwość dodawania zdjęć w postach. To dopiero będzie ubarwianie:-))

O to super:)

Ja właśnie zauważyłam, że temat Domowe sposoby na przeziębienie został powielony w zdrowiu i dziale małe dziecko. Bez sensu chyba, bo za chwilę forum rozrośnie się do gigantycznych rozmiarów i nie będzie można znaleźć szukanych informacji, a chyba po to powstało to forum. Może warto byłoby połączyć te wątki?

Też to zauważyłam i chyba przez tą samą osobę :wink: - poprawi się :wink:

Poprawiliśmy :slight_smile: dzięki za czujność. Pozdrawiamy!

Druga sprawa w zakładce “Pielęgnacja” znowu dwa wątki na ten sam temat: “Higiena narządów płciowych u chłopców” i " Higiena narządów płciowych". Może można to jakoś połączyć ?

Robi nam się troszeczkę bałagan na forum :wink:

Trzecia sprawa: Podobne wątki: Zakładka: Karmienie piersią - “Gdy pojawi się kolka niemowlęca” i zakładka Rozwój i wychowanie: “Jak zwalczać z kolką”. Uważam, że te wątki powinno się połączyć :wink:

Ok :wink:

Droga redakcjo co sądzisz o połączeniu wątku pt: “krwawienie w ciąży” w w dziale ciąża i poród?

Jak najbardziej. Połączyliśmy :slight_smile:

Iwona wiem że w pielęgnacji istnieje już wątek o higienie narządów płciowych, napisałam to zresztą już na wstęp[i. Mi jednak chodzi o coś innego niż samo mycie. Pod pojęciem higieny narządów płciowych u chłopców mam również na myśli sklejkę i stulejkę.

Teraz wiem mamuśka zdążyłam zauważyć :wink:

Ja mam taką propozycję by można było zobaczyć wykaz ostatni komentowane na forum ale nie tak jak do tej pory tylko 2 ostatnich wątków,tylko by np po naciśnięciu "ostatnio komentowane"wyświetliła się strona wątków komentowanych i np przez kogo komentowanych.Nie wiem czy zrozumiale to napisałam,ale głównie chodzi mi o to,że czasami wywiązują się dialogi i np ktoś czeka na odpowiedź a w między czasie inna osoba komentuje w innym wątku no i zapytanie w danym wątku staje się nie widoczne.Tak,że trzeba po kolei posty sprawdzać,by nikogo i nic nie przeoczyć.

No bo niestety ta opcja powiadom przez e mail nie działa przynajmniej mi,pozdrawiam:)

Mamunia, popracujemy nad tym, postaramy się, by było jak najprzejrzyściej i jak najbardziej przyjaźnie użytkownikom.
Niestety potrzebujemy troszkę czasu, więc prosimy Was wszystkich o troszkę cierpliwości…
i przy okazji serdecznie pozdrawiamy :slight_smile: