Przeniesione. Dzięki ![]()
Dziękuję za udogodnienie ze strony Redakcji - dla mnie rewelacja ,że widzę info o nowych komentarzach zarówno w moich wątkach obok rankingu , a także w innych .I informowanie przez e -mail zaczęło dziś działać:)
Miło nam poinformować o nowych funkcjach mających ułatwić Wam korzystanie z forum LOVI ![]()
W profilu użytkownika możecie z łatwością i na bieżąco obserwować założone przez siebie wątki.
Rozwinęliśmy opcję Ulubione.
Interesujący Was wątek dodajecie do Ulubionych, klikając na serduszko pod pierwszym postem w wątku. Następnie z profilu użytkownika możecie śledzić zmiany i dyskusje w zaznaczonym temacie.
Możecie także śledzić wybrane wątki dzięki e-mailowym powiadomieniom. Wystarczy zaznaczyć kopertę, a na wpisany w profilu użytkownika przy rejestracji adres e-mailowy będą przychodzić powiadomienia o nowych postach.
Mamy nadzieję, że zmiany się Wam spodobają.
lusi_ja bardzo się cieszymy ![]()
Pozdrawiamy
W niedzielę sprawdzam pocztę ,a tu taka niespodzianka powiadomienia na e mail działają! Na prawdę wprowadzone zostały świetne rozwiązania,teraz już nic nam nie umknie,dziękuje:)
Zmiany na forum są super
bardzo mnie to cieszy ponieważ widzę i swoje wątki oraz nowo dodane komentarze i wiadomo teraz co gdzie i jak nowego. Dziękuje również.
Chyba coś w systemie nie działa do końca, nie powinno być mnie w rankingu w tym miesiącu a w profilu pokazuje mi, że ktoś mi przyznał głos i w nim jestem:)
Mamuśka masz rację, osoby, które w poprzednim miesiącu zdobyły nagrodę w wyniku zgromadzonych punktów w następnym nie biorą udziału w rankingu pomocnych użytkowników.
Chochlika odkryliśmy
Pozdrawiamy
Ale nadal mam ten punkt i pokazuje mi się miejsce w rankingu;)
Wiemy… Mamuśka, choć nie bierzesz udziału w rankingu pomocnych użytkowników, na Twoim profilu ten punkt i miejsce w rankingu będą widoczne, przynajmniej na razie…
Chochlika odkryliśmy, ale jeszcze nie przegoniliśmy ![]()
Droga Redakcjo! Czy w najbliższym czasie będzie możliwość edytowania tytułu wątku? Bardzo bym chciała edytować swój wątek, ale z chwilą wybrania opcji Publikuj, nie jestem w stanie nanieść żadnych zmian, o treści już nie wspomnę… Mam ja świra z tymi edycjami, bo to kolejna taka prośba. Przepraszam.
Proud Mommy - prześlij, prosimy, e-mailem wskazówki gdzie, co i jak mamy zedytować. Pozdrawiamy ![]()
Redakcjo Lovi mam pytanie, nie wiem czy dobrze myślę, ale tak się zastanawiam czy nie można by było wypowiedzi: w dziale rodzice : Dokąd w podróż z dzieckiem? Wszędzie połączyć z działem Rozwój i wychowanie: Po co dziecku podróż? Uważam, ze znajdują się tam odpowiedzi na te dwa wątki. Jeżeli źle zrozumiałam z góry przepraszam za zamieszanie.
Iwona - oba te wątki powstały “pod” artykułami i dotyczą innych aspektów podróżowania, nie będziemy ich łączyć.
Dziękujemy za propozycję i pozdrawiamy ![]()
Mam pytanko, czy będzie dostępna funkcja “przejdź do pierwszego nie przeczytanego postu” czy coś takiego? To bardzo by ułatwiało poruszanie się po wątkach:)
Dla mnie bardzo fajnym rozwiązaniem byłoby to, aby najnowsze wątki były na początku a najstarsze na jońcu. By dany wątek aktualizował się na pierwszej stronie a nie ostatniej.
Mamuśka, Monika_b dziękujemy za propozycje, już podjęliśmy temat i zobaczymy, co da się zrobić. Nam też bardzo zależy, żeby było Wam jak najłatwiej i najprzyjemniej
poruszać się po naszym forum.
Ja prosiłabym o możliwość podlinkowania do strony internetowej. Byłoby to pomocne w utworzonym przeze mnie wątku o warsztatach ![]()
Proud Mommy - dobra wiadomość
Wkrótce na naszym forum pojawi się opcja, o której piszesz
Pozdrawiamy
A czy nie fajnie by było, gdyby zakładki w których są odpowiedzi których nie czytaliśmy zmieniły kolor na różowy lub tłusta czcionke, wówczas byśmy wiedzieli że są w tym wątku nowe odpowiedzi lub tematy
zauważyłam, że moja kolejna prośba została umieszczona nie w tym wątku co trzeba, za co przepraszam
prosiłabym o możliwość zacytowania wypowiedzi innego użytkownika, żeby było wiadomo, do czego (i kogo) konkretnie odnosi się moja wypowiedź ![]()