Promocje na Dzień Kobiet!

@Sylwiaa to super się przyzwyczaił bobasek. To w przyszłości bardzo ułatwia. Ja mieszkam w mieszkaniu więc często ktoś coś z góry zrzuci, słychać czasem głośne śmiechy albo windę słychać albo (niedaleko mamy szpital) karetka jedzie …. I do tego mój maly też się przyzwyczaił i już to go nie wybudza. Jak śpi to i do ubikacji pójdę w nocy czy się napić. Ale to też zależy od dnia i wieku malucha. Ostatnio lepiej śpi a dwa ze jak jest wymęczony to pada. Teraz też już ma głębszy sen :partying_face:

1 polubienie

Ojej, jak uroczo :smiling_face_with_three_hearts: a jak to zrobiłaś, że maleństwo śpi z pluszakiem?
Ja próbowałam synkowi dawać w momencie kiedy go kołyszę to go wyrzuca :sweat_smile:

Jak ja lulam na rekach to ona zawsze mnie pacała łapką po twarzy jakby czegos szukala :see_no_evil: wiec dalam jej w tą lapke misia i tak zaczela zasypiać :smiling_face_with_three_hearts:

To spróbuję jeszcze raz :grinning: ale Twoja malutka ma? :smiling_face_with_three_hearts:

Ile miesiecy ? Ma 7

Tak, miało być “ile ma” :blush:

Ale słodka królewna :heart::heart::heart::heart:

A kupiliście coś z promocji na dzień kobiet ? :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ekstra, bardzo się cieszymy! :heart_eyes: :heart:

2 polubienia

Coś wpadło do koszyka? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

2 polubienia

Wspaniale, bardzo nam miło :heart_eyes: :revolving_hearts:

1 polubienie

Staramy się, jak możemy :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

To my się bardzo cieszymy że macie tak dobrą jakość , i co chwilę ciekawe promocje 🩷🔆

Ja kupiłam dużą butelkę MamaFeel :blush:

Ja się zastanawiałam czy nie kupić Smoczka do tej dużej butelki mamafeel ale 9+ . Któraś z was stosuje? Ja tam z przepływem ?

Ja też w sumie często na Vinted. Ale jednak czesciej na forum albo na IG

Teraz ostatnio od lutego to vinted zaniedbałam :rofl::rofl: teraz forum jest częściej :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja też jakoś na Vinted nie mam ostatnio czasu, mam wrażenie, że dużo afer jest na Vinted, ciągle mi się na Facebooku coś wyświetla jak ktoś został oszukany

Niestety ;(
Ja to nawet przestalam wystawiac na razie rzeczy przez to.

Też to widziałam , szkoda że Vinted robi tak , że są po stronie kupującego

1 polubienie