Promocje na Dzień Kobiet!

Drogie mamy, koniecznie zajrzyjcie do zakładki promocje, ponieważ w dniach 6-8 marca czeka na Was promocja z okazji Dnia Kobiet :heart: Obowiązuje -20% na butelki Mammafeel, zestaw wyprawkowy Mammafeel, wkładki laktacyjne oraz silikonowe osłonki piersi :smiling_face_with_three_hearts:

Wszystkie przeceny znajdziecie tutaj: https://lovi.pl/c/promocje?page=1

Ponadto w marcu na przecenie znajdziecie smoczki - Wasze ulubione smoczki Teddy, Capichill i inne :heart:
Co wpadnie do Waszego koszyka?

10 polubień

Super promocje dziekujemy :heart_eyes:

Ale super promocje :two_hearts: u nas na pewno wpadną smoczki z misiaczkiem i kapibarą :two_hearts:są przesłodkie :two_hearts: mieliśmy z jeżykami i nam się sprawdziło do tego też wkładki laktacyjne tego nigdy za wiele , a zapas się właśnie kończy , tak że super że są na promocji :blush::cherry_blossom:

Kto nie kocha promocji niech pierwszy rzuci kamieniem :see_no_evil: lece juz poprzegladac :smiling_face_with_three_hearts:

Świetne ceny , bardzo lubimy promocje :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Jejku naprawdę urocze są te smoczki :heart:
Witam Wszystkich :slight_smile: jestem tu nowa :upside_down_face:

1 polubienie

Już udało mi się zauważyć że są promocje :face_with_peeking_eye: już przeglądałam :smiling_face_with_three_hearts:

Uuuuuu promocje zawsze są super. Trzeba koniecznie sprawdź co tam jest :blush::blush:

Super promocje :heart: smoczki już lądują w koszyku :slight_smile: sa świetne :heart_eyes:

A właśnie mówiłam narzeczonemu, że spróbowałam butelki mammafeel i jestem zakochana w nich! Aż chyba kupię więcej :smiling_face_with_three_hearts::exploding_head:

Świetnie! :heart_eyes: Promocje na Nasze Święto to idealny prezent :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:
U mnie wkładki laktacyjne w zapotrzebowaniu, więc myślę, że trafią do koszyka! :grin:

Ale ekstra promocje! :smiling_face_with_three_hearts: @LOVI_Redakcja jak zawsze nas rozpieszcza :smiling_face_with_three_hearts:

cudne promocje :heart_eyes::open_mouth:
to co mamuski lubią najbardziej :heart_eyes:

Ja teraz poluje na te nowe smoczki ! Potrzebuje ich :sweat_smile:

1 polubienie

Ale nas rozpieszczacie :heart_eyes: u nas napewno wlecą kapibary córka już ciumka wersję dla chłopca bo dla dziewczynki pogryzła​:sweat_smile:

Super promocje i super ceny :heart_eyes: kobiety lubią promocje :smiling_face_with_three_hearts:

Wow promocje są mega , grzech nie skorzystać :blush: to się nazywa prezent na dzień kobiet :smiling_face_with_three_hearts:

Świetne promocje no i aż żal nie skorzystać, a że właśnie jest 3:24 i czas nocnego karmienia to coś wpadnie do koszyka :sweat_smile:

Super promocje :heart:
Jak się o nich czyta o 4 nad ranem to wiecznie cos trafia do koszyka :stuck_out_tongue:

Oj tak dużo przydatnych rzeczy jest na promocji , dziękujemy :+1: