Promocje LOVI w lutym!

Drogie mamy , nowy miesiąc to nowe promocje ! W niższych cenach dostaniecie między innymi Laktator elektryczny LOVI Prolactis 3D Soft oraz Butelkę LOVI Medical+ :heart:

Wszystkie promocje dostępne tutaj: https://lovi.pl/c/promocje

Przypominamy również, że butelki Medical+ i Mammafeel są dostępne w dwupaku w niższej cenie :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Znacie któryś z tych produktów? :raised_hands: :revolving_hearts:

7 polubień

Super cena na laktator polecam go :wink:

1 polubienie

Butelka lovi medical byla z nami przy pierwszym synku to byla jego pierwsza butelka jak odciagalam czasami pokarm :slight_smile:

Ale super promocje , moja koleżanka niedługo ma baby shower to muszę wysłać dziewczynom :star_struck::star_struck:

u mojej starszej córki wgl sie nie przyjęły smoczki z butelki medical , lało się jej mleko bokiem ciągle plus jak się dławiła wczesniej tak przy niej też.
Mammafeel od razu młodsza załapała i ciągnie z niej do nadal
🩷🩷🤍🩷

Ceny naprawdę bardzo korzystne. Zwłaszcza laktator przykuwa uwagę :slight_smile:

1 polubienie

Butelka medical+ towarzyszyła nam od początku do 6 miesiąca życia synka. Bardzo fajna butelka. Od razu zaakceptowana przez synka.

Szczerze osobiście wolę mammafeel. Ale promocja super

1 polubienie

Ja miałam kupioną butelkę Philips i mały nie chciał z niej jeść i na gwałt szukałam butelki która zaakceptuje a to był wielki piątek jak wyszłam ze szpital (tuż przed świętami) o tą mąż kupił i jak mały chciał z niej pić to już ją zostawiliśmy. Teraz bym wypróbował mamafeel :sweat_smile:

Ale promocje są super , jak tu nie skorzystać :smiley:

LOVI medical+ są z nami od 9 miesięcy :star_struck: są świetne

Z nami też przy pierwszej córce była butelka Lovi Medical i też polecam, naprawdę fajna :slight_smile: chociaż teraz mamy Mamafeel i uwielbiam ją :grin:

1 polubienie

Nie, jeszcze nie miałam okazji korzystać z tych produktów.
Chętnie poczytam opinie mam, które je znają A widzę że bardzo dobre promocje akurat macie :heart_eyes::star_struck:

Synek od początku używał butelki medical+, uwielbia je :slight_smile: a zaczęliśmy je używać całkiem przypadkowo, bo dostałam butelkę w szkole rodzenia i jak synkowi podpasowala to dokupiliśmy więcej. Mieliśmy na próbę też 2 inne butelki ale w w jednej niestety przepływ był za niski, a w jeszcze innej melko wypływało kącikiem ust. Dla synka butelka medical+ jest idealna :slight_smile:

O mega ceny ! Butelek nigdy mało

Świetne promocje! Znam butelki medical - jedne z lepszych 🩷

O kurde, chyba się skuszę na zestaw butelek. Przy KPI zdecydowanie się przyda! :smiling_face:

Oo super bo właśnie myślałam o tym laktatorze.

I znów wspaniałe promocje kuszą do zakupów! :heart_eyes::star_struck:

Butelka lovi mammafeel jest z nami od porodu do teraz (smoczki tylko wymieniam ), gdy w piersiach pusto zawsze mnie ratuje
przysypia tylko przy niej i przy waszych smoczkach które dostałam i zawsze mogę podać jej butelkę przez sen by go wydłużyć :heart:
z chęcią przetestujemy większe pojemności :heart::heart:

2 polubienia