Butelka medical+ to była pierwsza butelka mojego synka
super sobie z nią poradził, a musiałam dokarmiać już w pierwszych dobach po porodzie
Czekam na promocje smoczkow prime
musze uzupełnić zapasy:)
Butelki znam i używałam przy młodszych dzieciach. Teraz przy niemowlaczku korzystam ze smoczków #lovi, a butelka czeka na swój czas. No i oczywiście laktator, od lat ten sam niezawodny
@wszyscy
alert
Butelka lovi medical byla z nami przy pierwszej corce ![]()
![]()
![]()
ulubiona
teraz dla synka kupiliśmy mammafeel ![]()
My też mamy mammafeel i jesteśmy zadowoleni i już zmieniamy na następną 3+
Dziękujemy za polecenie
![]()
Bardzo się cieszymy, dziękujemy! ![]()
Dziękujemy za polecenie
![]()
Bardzo dziękujemy za miłe słowa
![]()
Logi medical używaliśmy przy córeczce , była super ![]()
Mamafeel jest najlepsza ![]()
Czy któraś z dziewczyn używała tego laktatora?![]()
Ktorego konkretnie ?
Chyba chodzi o ten z lutowej promocji laktator elektryczny lovi prolactis 3D soft
Ogólnie zaczęłam jednak myśleć nad inną butelką , coś mała mi się za bardzo przy tej krztusi może jednak jej nie pasuje
Tak chodziło mi o ten laktator z lutowej promocji . Czy któraś ma i może się wypowiedzieć na jego temat .
Też chętnie poczytam pomimo szukam jakiegoś , a jeśli chodzi o markę lovi to mam głównie smoczki od nich są najlepsze ![]()
![]()
![]()
No ja właśnie wciąż szukam laktatora , czytam , przeglądam i naprawdę nie wiem jaki kupić ![]()
Z tym trzeba trafić. Moja szwagierka KPI wypożyczała profesjonalny bo kasy inny się nie sprawdził i ją bolały piersi przy odciąganiu, więc ja się nastawiłam że też wypożyczę. W między czasie siostra mi odsprzedała swój i pomyślałam że spróbuję i najwyżej potem wynajmę. Dokupiłam nowe lejki i używałam go i jak się okazało do dziś używam bo jest ok (tylko już bateria krócej trzyma) ale na moje potrzeby jest ok. Ja używam Neno uno
Ja większość KP, teraz to rzadko używam go ale do częstego ściągania przy KPI może być uciążliwy bo ręce zajęte