Promocje artykułów dziecięcych

Przy zakupach na allegro (mobilna aplikacja)
mozna spokojnie dostać rabat 20 zł na zakupy !!

a przy płatności kartą visa wirtualną, można odzyskiwać do - 25 zł koszty transportu !!

Również super !!

Mamunia a z tym Rossmanem, to naprawde extra, trzeba sie wybrać :slight_smile:

Jak dla mnie mobilne allegro jest strasznie niewygodne :confused: Osobiście wolę komputerową wersję.

maaaalgorzataa, dla mnie tez jest niewygodna, zainstalowałam go na tablecie tylko ze wzgledu na te promocje i naprawde sie opłaca, chocby ze wzgledu wlasnie na to :slight_smile:
produkty jednak ogladam na laptopie lub stacjonarce :slight_smile:

Mój wpis może trochę nie na temat ale podzielę się z Wami ponieważ może i Wy będziecie chciały w tym roku wysłać zdjęcie, pocztówkę ze swoim maleństwem do kogoś bliskiego. Ja szukałam firmy która wykonuje pocztówki ze zdjęciem swojego dziecka i natrafiłam ofertę Nivea która w tym roku wydrukuje i prześle 100000 pocztówek ze zdjęciem i życzeniami które same stworzymy. Ja już karteczki zrobiłam i mam nadzieję że przed świętami moi bliscy dostaną karteczkę ze zdjęciem mojego Wojtusia. Najpiękniejszą kartkę dostanie tatuś Wojtusia i mam nadzieję że będzie to dla niego miła niespodzianka.

ooooo tesco czekaj na mnie z tymi smoczkami! :smiley:

Świetna promocja na smoczusie :slight_smile:

Super ta promocja ze smoczkami :slight_smile:

Świetna promocja,szkoda że do Tesco mam daleko :frowning:

Widziałam tą promocje ze smoczkami, ale kupiłam 2 tyg temu już;/ 4 sztuki nowych to chyba za dużo… Ale kusi… bo uwielbiamy te smoczki… może jeszcze odwiedzimy Tesco :smiley:

odświeżam wątek, bo znalazłam dwie ciekawe promocje:

tesco- garnuszek na klocuszek z fisher price za 58,99
tesco - proszek do prania lovela 5 kg za 39,99
i również tesco - chusteczki pampers 4 op. za 19,99

Rikitikitam jest taka strona promobaby.pl. Są tam informacje o aktualnych promocjach artykułów dziecięcych w sklepach, które na pewno w swojej okolicy znajdziesz. Mam ją w zakładkach i często korzystam.

Fajna strona! Dzięki :slight_smile:

Dzięki za super stronkę Artan

Bo ja oszczędza do bólu jestem :slight_smile: ale do Szkotów jeszcze mi daleko :slight_smile:

Ja jestem oszczędna z potrzeby, a nie z wyboru :confused:

ja polecam strone iulotka tak sa wszystkie gazetki promocyjne

Od 5 czerwca do 10 czerwca jest teraz promocja w Biedronce na Deser Bio Hipp, 190 g za 4.49 słoiczek.

Hej dziewczyny chętnie się przyłącze do wątku, bo na pewno przyda mi się info z jakimiś promocjami dla dzieci :-)))

Ostatnio sporo rzeczy kupowałam w pepco (na pewno znacie ) fajny sklepik, bardzo go lubię, co prawda nie zawsze rzeczy mają dobre jakościowo, ale powiem, Wam, że ostatnio kupiłam tam sporo rzeczy zarówno dla synka jak i dla siebie i są ok. Prałam już je wiele razy i nic się z nimi nie stało :slight_smile: Ale fakt faktem raz kupiłam body, które się strasznie rozciągnęły.

A tak to często korzystam z olx i gumtree i tam szukam jakichś dobrych rzeczy i udaje mi się znaleść:-) bo czasem warto kupić nawet używane lepszej firmy :slight_smile: mam kilka takich rzeczy i są w bardzo dobrym stanie:-)

Kaszki często kupowałam w stokrotce,bo często tam są promocje np 3w cenie 2 :slight_smile: jak będą to dam Wam znać, ale często się pojawiają, podobnie pampersy. Ja akurat bardzo lubię pampersy pampers te pomarańczowe, są bardzo dobre i cenowo też nie drogie, tak samo jak dada a uważam że jakościowo są lepsze od dady bo lepiej trzymają mocz.

Od kiedy zostałam mama promocje są na wagę złota np strona mlekoipieluszki.pl często zaglądam jeśli chodzi o pieluszki idzie wypatrzec co i gdzie jest i za ile. Dobrze mówisz manndarynka w Pepko są fajne rzeczy sama ostatnio jak weszła to wyszłam z prawie pełnym koszykiem ubranek letnich dla małej i zapłaciłam nie dużo a było tego naprawdę sporo mam pod nosem to odwiedzam ale wiadomo przy małym dziecku nie ma co nakupowas dużo.

Też mi się podobają ciuszki z pepko. Trochę mnie natomiast odstrasza to, że one wszystkie są szyte w Chinach. Czasami coś kupię, jak mi się bardzo spodoba, ale jednak wolę polskie ubranka.