Promocje artykułów dziecięcych

http://www.hebe.pl/dada-z-karta-hebe

W HEBE też jest promocja na Dadę - przy zakupie jednej paczki, druga za 19 zł z kartą hebe. Więc wychodzi podobnie jak w Bierze, a promocja ważna do 4 ego.

Od dziś w POLOmarkecie jest promoca chusteczki Pampers 6 paczek za 28,99 (384szt)

W real jest promocja chusteczek pampers 6 pak za chyba 27 zł

W pepco co niektóre bodziaki sa poprzeceniane do 2,99

W SuperPharm smoczki dynamiczne LOVI po 17,99 za 2 sztuki.

W Biedronce 3pack bodziaków za 12zł, torby do wózka.też widziałam za 15zł (przecena z 35zł)

W tesco jest promocja na pampersy.
69,99 economy box plus.

Od czwartu promocja na pampersy w tesco - ekonamy box plus bez karty 94 zl z karta 73
Kaszka bobovity 3 op 230 g za 18 zł
oraz wybrane maskotki za pol ceny

w netto od pn promocja na pampersy Pampers zielone, w tych dużych kartonach, beda po 89zł :wink:

od jutra w tesco pampersy i mleko bebilon na promocji :slight_smile:

Kaufland: pampersy gigant pack różne rodzaje 47 zł. kaloszki 25 zł
Polo chusteczki pampers 6 zł

W dziale Aktualności> Promocje jest wszystko czego potrzebuje; )

Redakcjo można wiedzieć do kiedy są te promocje?
Szczególnie na smoczki z łańcuszkiem i kubeczki 360° : )

W tesco przy zakupie na conajmniej 30 zł ubrań marki f&f otrzymujemy przy kasie rabat 30%. Promocja wazna do jutra

Polomarket- za dwie paczki pamersów active baby 70zl
Oraz 4-pak chusteczek Pampers 20zł

w tesco od jutra pampersy z karta za 74 zl

Marta a ile szt w paczkach? np. rozmiar 3?

rozmiar 3 to chyba 132 szt jak się nie myle.

W MotherCare są wyprzedaże: 3pak pajaców po 59 złotych, 3 pak body od 39 a 2pak czapek po 10.

Ja dziś upolowałam pajace już na zapas :slight_smile:

1. Promocja Pampers w Tesco w Mega Boxach- pieluszki za 79 zł, a z karta ClubCard za 75 zł
    ok. 140 sztuk w paczkach, zalezy od rozmiarów- promocja do 30.11 lub do wykończenia zapasów

2. Proszek, Płyn do prania Lovela, Odplamiacz- do białego i koloru 1,8 kg- każdy za 15 zł w Biedronce do 26.11 lub do wyczerpania zapasów.

3. Pampersy Dada Premium Mega Paka- Biedronka od 20.11 - 50 zł

:slight_smile:

Ja ostatnio skorzystałam z promocji w Rossmanie kupiłam sobie kosmetyki do makijażu.Promocja jest do jutra przy zakupie 1 rzeczy druga gratis,Super promocja!