Od 22 maja będa w lidlu bodziaki 2 szt za 19,99 i dla cięzarnych getry też za 2 dychy i staniki do karmienia za 25zł-myślę że warto
Do 31.05.2014 w Tesco
Pieluszki Pampers Economy Box Plus za 69,99 zł z Tesco Club Card, a bez niej 79,99 zł
W carefour obiadki Bobovita za 5 zł z groszami a drugi słoiczek za 1 zł!!
Ja w Tesco wczoraj kupiłam czteropak chusteczek nawilżanych Gaga Fresh za 12,90
Kaufland ma za niecałe 5 zł kaszki z Bobovity.
W realu znów jest pełno zabawek, już mają akcję dzień dziecka.
Marta, używam już tego kremu z apteki. Jest rewelacyjny. Rozsmarowuje się go tak samo dobrze jak bepanthen. Dzięki wielkie, że go poleciłaś ![]()
W Tesco od 22.05. promocja
delikatny płyn do mycia ciała i włosów Chicco 200 ml - 12,99 zł
mleko Bebilon Profutura 2 lub 3 800 g - 64,99 zł
Angie super ze jesteś zadowolona z tej maści i cena przystępna. Tylko najgorsze ze na receptę ale przecież co 6 tyg chodzimy na szczepienia to można receptę wziąć przy “okazji”
mamuska a jak te chusteczki gaga się sprawdzają bo nigdy ich nie kupowałam. Zakupiłam ostatnio chusteczki huggies bo były w promocji i nie jestem zadowolona w dotyku sa jak papier namoczony, dziwne:(
W Kauflandzie dzbanek Dafi za 4,99 !
w lidlu i bedrze od dziś artykułu i ubrania dziecięce i ciążowe
u nas wygladalo w lidlu gorzej niz w lumpie ;/ Co za ludzie ! wszystko powyjmowali z opakowan , poprzekladali …powywracali …polowa na ziemi …dosłownie Zoo jakieś ;//
nie skomentuję tego, co i mnie dziś przyszło oglądać w lidlu, a na 4 sklepy byłam w 3, do czwartego pojechał mąż…
no zaszlismy teraz 2 raz …i kupilismy tylko układankę (fermę ) …Chciałam te getry zielone w paski ale jak zobaczyłam na zywo to mi sie nie podobało ![]()
Ja kupilam sobie spodniczke z lnem, bo nie mam ci na tylek wsadzic, ale i u nas wiekszosc wyjeta z opakowan, ludzie grzebia, rozwalaja, szkoda gadac.
u mnie to samo. Różowe do oporu, a dla chłopca tylko na 56… Jeżeli macie karty Rossnę to sprawdźcie pocztę-dostałam dodatkowy rabat 20% na zakupy w najbliższych dniach ![]()
A ja byłam dziś po słoiczki jednosładnikowe w rossmanie…
w biedronce beda DADA w promocji po 49.99 …
Monia, u nas już były te pieluchy w promocji, a poszły w takim tempie, że nast dnia już nic nie było :((
no my w sumie wczoraj do biedronki sobie wyskoczylismy po mleko dla małego i na samym wejsciu zobaczylam mega paki z pampersami sie bardzo ucieszylam ![]()
U nas pieluch pod dostatkiem, ale za to chusteczki z pudełkiem wyszły. Wczoraj kupiłam dwie mega-paki ![]()