Produkty Lovi :)

Witam. Moja przygoda z macierzyństwem zacznie się lada moment. Czytałam wiele opinii na temat smoczków,butelek jak i tym podobnych produktów niezbędnych przy wychowywaniu maleństwa, jednak najbardziej przypadła mi do gustu firma LOVI. Zaopatrzyłam się juz w dwa cudne smoczki,które mam nadzieje bardzo mi pomogą, a w niedalekiej przyszłości planuje tez zakup butelek z LOVI.

Ja w wielkiej hurtowni w moim mieście. Mają tam wszystko od bodziaka po wózki, zabawki i słoiczki.

Ja w rossmanie chociaż u mnie niestety mały wybór ale są :):slight_smile:

ja zazwyczaj na internecie

Bo ja kupuje w smyku, ale nie ma znowu wszystkich produktów :frowning:
Dlatego pytam Was :*

Internet. Znajdę wszystko i mogę porównywać ceny. Do hurtowni mi się nie chce jechać. Jak byłam przy okazji zakupu fotelika to już mnie rączki swędziały że kupić smoczki 0-2 bo oczywiście musiałam pomacać, ale powstrzymałam się bo taniej w aptece internetowej mam, a i tak robiłam duże zamówienie więc koszty przesyłki były mi nie straszne i finalnie zamówiłam przez net :wink:

Część kupuje oczywiście w Internecie bo jest najtaniej a część w sklepie dziecięcym mamy taki specjalny w którym są wszystkie produkty

rossman, smyk, mama i ja lub akpol w Gdańsku,apteka Gemini, mają bardzo duży asortyment, internet :slight_smile: zależy czego konkretnie szukasz i jak z dostępnością danego produktu.

W moim smyku też marnie z lovi

Aleksandra91 widzę nie tylko ja na gemini buszuje hehe

Paulina nie wiem co bym zrobiła, gdyby gemini nie istniało :stuck_out_tongue:

Najczęściej na necie i tutaj już różnie allegro, sklep internetowy, Gemini zależy czy mam akurat zamówienie z apteki czy nie. :slight_smile:

kiedyś kupowałam w rosmanie, w tesco a obecnie przez internet bo jednak jest taniej .

Ola ma fajnie, bo ma pod nosem stacjonarnie gemini. Ja.się dziwię, bo ode mnie pół godziny samochodem w mniejszym mieście niż moje jest gemini, a u nas nie ma. Zwykle w przyjeżdżam przez tamto miasto w niedzielę i święt, wiec dla mnie kiszka:(

Dziewczyny do 16.08. na stronie empiku jest promocja na produkty lovi, może któras znajdzie coś dla siebie albo Maluszka :slight_smile:

Ojaaa! Ald super!
Fajnie ze napisałaś! Az musze to sprawdzić

Smoczki i butelki z lovi kupowałam w Rossmann :slight_smile:

U mnie to wszędzie ciezko z tymi produktami :frowning:
Nie wiem czym to jest spowodowane…

Faktycznie rosman ma duży asortyment. Ale w mniejszej drogerii asortyment jest okrojony, dobrze zamawiać na stornie rosmana , więcej jest dostępnych rzeczy :slight_smile:

W Rossmanie jest dużo w Auchan w Tesco widziałam sporo :slight_smile: j mam tez w aptece koło bloku Lovi i gemini ma :slight_smile: