Produkty Lovi :)

Ty tak serio z tymi kroplami? ;D padnę ;D

ja również polecam Rossman, może przez to że lubię tą drogerię bo zawsze ma fajne promocje i tak uporządkowane to wszystko :wink: i w jednym miejscu mam wszystko co potzrebuję dla maleństwa i siebie :wink: czasem kupuję w aptekach jak szukam bliżej i też z reguły mają …szczególnie jedna w rynku jest mega zaopatrzona w dziecięce akcesoria z różnych firm już nie tylko Lovi a i jeszcze mam sklep Mama i ja - pół ściany w klepie to akcesoria dla dzieci i też mega wybór firm i cenowo tez mają ok - ostatnio jak byłąm u nich na zakupach to trafiłam na kubeczki treningowe i te 360 z Lovi w promocji :wink:

W wielu sklepach z wyposażeniem w artykuły i akcesoria niemowlęce, dziecięce. W aptekach również można znaleźć produkty marki LOVI czy to na internecie czy w hurtowniach w Rossmanie również są dostępne tam właśnie kupiłam wkładki laktacyjne LOVI. Także ja spotkałam się w wielu miejscach gdzie produkty LOVI są dostępne. :slight_smile: Ale także na stronie LOVI, gdy wejdzie się na interesujący Nas produkt jest po prawej stronie “Sprawdź gdzie kupić ten produkt” po kliknięciu są tam wypisane sklepy w danym mieście, ulica oraz nazwa sklepu. :slight_smile:

Ja kupuję w jednym sklepie stacjonarnym z produktami dla dzieci w najbliższym miasteczku albo internetowo na Gemini :wink:

Zgadzam się, internetowo w Gemini. Ja poczyniłam dosyć duże zakupy na dniu darmowej dostawy. Między innymi osłonki na piersi czy smoczki.

Apteka melissa internetowa, dobre ceny