Ty tak serio z tymi kroplami? ;D padnę ;D
ja również polecam Rossman, może przez to że lubię tą drogerię bo zawsze ma fajne promocje i tak uporządkowane to wszystko i w jednym miejscu mam wszystko co potzrebuję dla maleństwa i siebie
czasem kupuję w aptekach jak szukam bliżej i też z reguły mają …szczególnie jedna w rynku jest mega zaopatrzona w dziecięce akcesoria z różnych firm już nie tylko Lovi a i jeszcze mam sklep Mama i ja - pół ściany w klepie to akcesoria dla dzieci i też mega wybór firm i cenowo tez mają ok - ostatnio jak byłąm u nich na zakupach to trafiłam na kubeczki treningowe i te 360 z Lovi w promocji
W wielu sklepach z wyposażeniem w artykuły i akcesoria niemowlęce, dziecięce. W aptekach również można znaleźć produkty marki LOVI czy to na internecie czy w hurtowniach w Rossmanie również są dostępne tam właśnie kupiłam wkładki laktacyjne LOVI. Także ja spotkałam się w wielu miejscach gdzie produkty LOVI są dostępne. Ale także na stronie LOVI, gdy wejdzie się na interesujący Nas produkt jest po prawej stronie “Sprawdź gdzie kupić ten produkt” po kliknięciu są tam wypisane sklepy w danym mieście, ulica oraz nazwa sklepu.
Ja kupuję w jednym sklepie stacjonarnym z produktami dla dzieci w najbliższym miasteczku albo internetowo na Gemini
Zgadzam się, internetowo w Gemini. Ja poczyniłam dosyć duże zakupy na dniu darmowej dostawy. Między innymi osłonki na piersi czy smoczki.
Apteka melissa internetowa, dobre ceny