U nas sie nie sprawdzil ;(
Uzywalam. Bylo ok ale zdaje mi sie ze tak zapuscilam np blachy ze juz im pomoze tylko śmietnik ![]()
![]()
![]()
ale fakt, tabletka, teoche wody i wlaczony piekarnik robi robote
To chyba po prostu ja jestem jakaś upośledzona i źle to robię ![]()
Bo ja zauważyłam że na takie przypalone już któryś raz upieczone przypalenia ciężko jest. A jak po użyciu piekarnika chociaż raz na tydzień lsiknie się płynem i przetrze to jest czysty. Robię tak już 2 tygodnie i naprawę wygląda jak nowy ![]()
![]()
![]()
a wcześniej prawie cały dzień musiałam to czyścić. Mnie najlepiej sprawdził się melgio.
Ogólnie co do tabletek to polecam zrobić papkę w takiej bardzo ciepłej wodzie. Nałożyć na piekarnik i odczekać nawet godzinkę
No ja właśnie póki myłam na bieżąco to była rewelacja, a już pod koniec ciąży trochę męczyło mnie kucanie do piekarnika, więc jak mąż nie umył, to obchodziliśmy się bez mycia go dłuższy czas i się tak zapuścił ![]()
Teraz już nie próbuje go domyć, bo i tak zmieniamy sprzęt na nowy, ale będę się starać nowy myć na bieżąco ![]()
![]()
Tez tak mowilam przy nowym piekarniku
raz czy dwa nie dopilnowalam i teraz ciezko umyc
Mi się wydaje, że to kwestia regularności. Mi się nie chce myć po każdym użyciu i niestety piekarnik wygląda średnio. Poza tym mam puekarnik w dolnych szafkach więc tetaz już ciężko tam zajrzeć.
Ja mam z koleji piekarnik dość wysoko przy lodówce wszystko jest zabudowane i też trzeba się nagimnastykować żeby sięgnąć we wszystkie miejsca
Niekoniecznie… ja tez po kazdym pieczeniu nie mam nawet czasu gruntownie myc piekarnik… a z ta pianka W5 psikam, ale tak porzadnie az w calej kuchni smierdzi:face_with_peeking_eye:
okno oczywiscie musi byc otwarte i recznikiem papierowym bez szorowania wycieram… i naprawde jak nowy ![]()
Muszę wypróbować tą piankę ! Kupię ja w lidlu ? Cyz przez internet
W lidlu, ale nie zawsze jest wiec jak juz jest to kupuje 3/4 opakowania ![]()
A ja też zapomniałam mówić , mam polecajke .
Proszek do WC z pink stuff . Kupuje w dealz . 16 zł za kartonik w środku są 3 szt . Toaleta bardzo się ładnie domywa
I nie płuczesz tego żadna woda?
Zrobiłaś reklamę. Uwielbiam takie prosukty,
Tez mam wysoko piekarnik i uwazam ze to byla super decyzja. Zero schylania sie. No i dzieci nie otwieraja ani sie nie poparza
O to musze isc do Action kupic
A jak jest praktyczniej niżej , czy wyżej piekarnik ? Pytam bo ten wybór będzie przede mną . Wstępnie ma być wyżej
Słyszałam o tym proszku , a jak już masz go sprawdzone i działa to warto tez spróbować ![]()
Dopiero dojrzałam twoją opinię , ![]()
Moim zdaniem to mega wygoda. Nie musisz sie schylac, uwazac wyciagajac gorace rzeczy. Mam piekarnik tak jak blat ( drzwiczki otwarte sa na rowni z blatem kuchennym). Dzieci nie otwieraja, nie wieszaja sie na drzwiczkach a co najwazniejsze nie moga sie poparzyc !