Produkty do sprzątania

Też go właśnie kupiłam , brakowało mi do darmowej wysyłki i kupiłam go jeszcze nie testowałam na plamach

1 polubienie

To ja tu dam any -pilecajke, żeby się któraś z mam nie skusiła tak jak ja :smiley:

Tego odplamiacze z Action nie polecam. Po prostu nie działa :stuck_out_tongue:

Natomiast polecam ten odplamiacz. Do miski z ciepłą wodą wsypuję parę miarek (w zależności od ilości ubrań) i moczę jakiś czas. Cześć plam sama puszcza, a część po przetarciu, lub przetarciu z mydłem odplamiającym - puszcza.

2 polubienia

Ja właśnie kupiłam sobie z tej firmy do psikania na plamy ciekawe jak mi się sprawdzi

Chyba wszystkie produkty z pink stuff są super

1 polubienie

Gdzie najczęściej kupujecie tego Pink Stuff? Czy w Action znajdę?

W Action właśnie kupuje, tam mają chyba wszystko z Pink Stuff :slight_smile:

1 polubienie

Tak, mają dobre produkty :slight_smile:

Super. Mam blisko Action, ale jeszcze tam nie byłam. Boję się o stan mojego portfela :hear_no_evil: Co jeszcze godnego polecenia z Action?

Jeżeli chodzi o Pink Stuff to biorę ten odplamiacz, pastę i w sprayu do czyszczenia łazienki. Kupuję też tam mydełko odplamiajace. Dopóki nie miałam ręcznej parownicy to sprawdzali mi się żelazko w sprayu z Action - naprawdę szybko działa. Oprócz tego kupuje dużo pudeł plastikowych w Action, bo lubię sobie sortować zabawki córki, a tam mamy dużo rozmiarów i najlepsze ceny :smiley: plastyczne rzeczy też wychodzą najkorzystniej cenowo w Action, plus jakieś dekoracje :smiley: ogólnie jak tam wchodzisz to nie wiesz z czym wyjdziesz, bo akurat zobaczysz jakąś rzecz, którą musisz mieć, a jest za grosze :joy:

O muszę przetestować . Bo mam tą pastę i jakoś cudów u mnie nie działa xD

Ja w dealz

Ja to na alegro kupuje

Polecicie cos na przypalenie i tluszcz? :wink:

Ja używam i ten i do białego. Czasami moczę, a czasami dosypie do prania. Zawsze wszystko fajnie po nim schodzi

1 polubienie

Na tluszcz polecam :wink: super sobie radzi… ja psikam i zostawiam na chwile :slight_smile: patelnie, gril, piekarnik :slight_smile: a na przypalenia jeszcze koge polecic pianke

Tak samo psikam zostawiam na troche (tam na opakowaniu jest na ile ) i przecieram :wink: bardzo dobrze czysci grilla i piekarnik… testowalam… choc polecam robic to przy otwartym oknie… zapach jest troche ostry

1 polubienie

O super dziekuje :wink: napewno zakupie i sprawdze :grinning:

1 polubienie

Super, paste Pink juz kupilam, musze jeszcze kupic W5 do piekarnika bo naprawde to moja pieta Achillesa, nie potrafie wyczyscic dobrze a twz uzywam naprawde czesto i nie da sie po kazdym uzywaniu szorowac. Loje blachy wolaja o pomste

Ja nie wiem jak moja teściowa czyści tabletka do zmywarki i zawsze jest czyściutki, gdzie naprawdę dużo go używa.
Ja utrzymam sporadycznie, a też nie umiem go doszorowac :rofl:

Wyżej wymieniony pink stuff :wink: